Problem s računalom

poruka: 5
|
čitano: 1.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem s računalom

Evo imam problem nakon izmjene termalne paste na procesoru, komp se pali radi radi pa ugasi..i tako stalno bez slike na ekranu na maticnoj svijetle sve led lampice ukljucujuci i crvene, na grafi isto mjenjana termalna pasta ali radi ko salivena evo video: 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s računalom

Provjeri da li si dobro pricvrstio vent za maticnu. To je najčešći slučaj. Ako ti se klima malo ventilator ponovno ga otkopacaj i pazljivo utisni nozice i zakreni da 100% sjednu itada bi trbalo sve šljakati. To se zna često desiti na 775socketu ako se dobro ne ugradi cooler.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s računalom

mislim da pokusavo sam i sjeo je i radio, pa sam ga ponovo izvadio pa opet nista. probat cu s nekim drugim hladnjakom hvala.

14 godina
neaktivan
Problem s računalom

Decki ovako ! ako neko moze pomoc neka se javi sto prije hitno !!!

Problem je sljedeci: 1.upalim komp.. led lampice svijetle.. inace crvena lampica blica ali sada staaalno svijetli..

2.kada upalim komp na ekranu vidim visak pixela i kada treba pisat dobrodosli na ekranu mi se pojave crnobijele crte {#} sada sam preko safe moda jer u safe modu radi normalno :// ako imate rijesenje sta bi moglo bit problem javite {#}

I.Lakić
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s računalom
reinstall windowsa?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice