Pozdrav, naime imam jedan problem sa racunalom. Od kada sam promjenio graficku na kompjuteru sa NVIDIA GeForce 9800GT 512MB na istu takvu samo sa 1GB svaka igra koju probam igrati na nekim veci rezolucijama i na vecoj kvaliteti jednostavno steka i ima neku vrstu delay-a (npr. stisnem lijevo ili bilo koju tipku pa prođe nekih 1-2 sekunde i tek onda reagira). Dakle bilo koju igru probao prebacit na vecu rezoluciju i kvaliteti odma pocne stekati makar ona bila novija ili starija. Sa starom grafickom je sve bilo uredu cak se sjecam da sam normalno mogao igrati GTA IV na nekoj vecoj kvaliteti bez ikakvog delay a sada sa novom grafickom uopce nemogu, nemogu niti pomaknu lika koliko mu treba da reagira. A o novijim igricama da i ne pricam sve moram prebacit na low spec i rezoluciju na nekih 1280x800 sto mi je onda ajmo reci pola ekrana. Pa bi vas molio da mi netko pomogne ako priblizno zna u cemu je problem. A i vec mi to sve ide na zivce.
Konfiguracija:
Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q9300 BOX, 4x2.5Ghz,
RAM : DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax x2
Windows: 7 64- bitni
Graficka: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB, DDR3, TV-out , Dual DVI
Hard disk: HDD Seagate ST3500320AS, 500GB 32 MB
Matična: MB Gigabyte EP45-DS3R, s775, iP45, Core 2 Extreme Quad Core/Core 2 Duo ready
Napajanje: Chieftec Power Supply 650W, GPS-650AB-A,EPS,ATX2.0, 3x12V
Unaprijed hvala!