Problem :P zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem :P

U zadnje vrijeme primjetio sam da mi se procesor sve više i više zagrijava. Dok ukljucim pc temp je oko 50-60 celzija ali nakon igranja od pola sata temperatura jezgra (kako mi piše na Everestu) dolazi do 90-100 celzija. Ventilatore cistim imam kuciste sa bocnim i zadnjim ventilatorom ali svejedno su visoke temperatura procesora. Zanima me da li je to normalna ili ne. Da li bi trebalo kupiti novi ventilator jer je ovaj intelov koji sam dobio uz procesor ili bi trebala nova termalna pasta ili što već? :) 

Evo konfiguracije:

Matična: biostar P43-a7

Ram 6 gb ddr2

procesor intel core 2 quad q9550

grafička: nvidia zotac geForce gtx560ti 1 gb

napajanje lc power 650W 

Unaprijed hvala na pomoći. :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Probaj usisavacem ispuhati hladnjak od procesora (meni je pomoglo) i provjeri jeli se mozda cooler odkvacio pa nije skroz prionut uz procesor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problem :P

Ispuhao, provjerio sad cemo vidjeti kak bude :)

14 godina

Očisti PC u potpunosti, skini cooler i njega detaljno počisti te stavi novu termalnu pastu.

iclock2much

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam stari HDD s 3Gb/s i htio bih kupiti ovu matičnu :  AM3+,970 MSI 970A-G46 koja podržava nove HDD-ove s 6Gb/s, da li je uopće moguće da  moj stari HDD radi na ovoj matičnoj ili moram   kupiti drugi ?????

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem :P
xenox kaže...

Imam stari HDD s 3Gb/s i htio bih kupiti ovu matičnu :  AM3+,970 MSI 970A-G46 koja podržava nove HDD-ove s 6Gb/s, da li je uopće moguće da  moj stari HDD radi na ovoj matičnoj ili moram   kupiti drugi ?????

Radit će bez problema, spoji i budi bez brige, inače mehanički HDD ne može u potpunosti iskoristiti SATA I (1.5Gb/s) brzinu, a da ne govorimo o SATA II i SATA III brzinama, te brzine može iskoristit samo SSD.

Valentin
12 godina
neaktivan

sad sve oke jer sam tek sada skuzio da je prasina ispod ventilatora bila problem :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice