Problem sa misom

poruka: 5
|
čitano: 3.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem sa misom

Prije svega pozdrav svima,

imam malo cudan problem sa misom u zadnjih par dana,

naime i sad dok pisem ovaj post moram svako malo kliknut sa misem u prostor di se upisuju slova jel u protivnom se sve odznaci,kao da nikad nisam ni kliknuo,

taj problem se javlja i prilikom surfanja tj.kod skrolanja stranica,i to na 3 razlicita browsera,chrome,firefox i opera,ista stvar i sa igranjem igri koje koriste internet vezu,problem se takodjer javlja i u word dokumentu i na desktopu,uglavnom javlja se svuda {#},komp je updejtan na sve moguce najnovije,ni promjena misa nije rjesila problem,evo dok sam pisao ovo,morao sam kliknut 17 puta da bi zavrsio post do kraja.

Virusa nema,kao ni ostalih gamadi,ako netko zna kako ovo rijesiti,jel je stvarno postalo prefrustirajuce.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Problem sa misom
Mintus kaže...

Prije svega pozdrav svima,

imam malo cudan problem sa misom u zadnjih par dana,

naime i sad dok pisem ovaj post moram svako malo kliknut sa misem u prostor di se upisuju slova jel u protivnom se sve odznaci,kao da nikad nisam ni kliknuo,

taj problem se javlja i prilikom surfanja tj.kod skrolanja stranica,i to na 3 razlicita browsera,chrome,firefox i opera,ista stvar i sa igranjem igri koje koriste internet vezu,problem se takodjer javlja i u word dokumentu i na desktopu,uglavnom javlja se svuda {#},komp je updejtan na sve moguce najnovije,ni promjena misa nije rjesila problem,evo dok sam pisao ovo,morao sam kliknut 17 puta da bi zavrsio post do kraja.

Virusa nema,kao ni ostalih gamadi,ako netko zna kako ovo rijesiti,jel je stvarno postalo prefrustirajuce.

Koji mis je u pitanju?

PR0MATRAC
13 godina
protjeran

_

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.2.2013 9:47 (PR0MATRAC).
13 godina
neaktivan
Problem sa misom

Provjeri kako imaš podešeno mouse settings,ili ako ima baterije u sebi,stavi nove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ma mis je najobicniji opticki,neki ms wizard,uglavnom isao sam napravit system restore i stvar se sredila,kad nadjem vremena potrazit cu koji instalirani program mu smeta..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice