Problem sa memoriom

poruka: 7
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa memoriom

Evo ja sam novi i ispričavam se ak ova tema već postoji, tražio sam odg al ne mogu nac. Problem je sljedeći, kad god gledam video ili spotove na internetu puni mi se memorija tj pise mi svako malo #Malo prostora na disku#. Sad dal ima kakve veze to sa memoriom ili to mora biti tako jer ne razumijem se bas u kompjutere pa zato pitam. Jer svako malo moram prazniti disk. Zahvaljujem se unaprijed.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa memoriom

Pomoglo bi ako napraviš screeshot toga, da vidimo točno kako to izgleda. Dakle, kad se to prikaže, pritisni Print Screen, zalijepi u Paint, spremi datoteku i uploadaj na forum.

Zatim, otvori My computer > desni klik na tvrde diskove > pogledaj grafikon. Ako je jako velik dio njega plav, disk bi trebalo isprazniti (trebalo bi držati barem 10% slobodnog mjesta na C disku).

BTW koliko imaš diskova, odnosno particija? Koji operativni sustav?

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
16 godina
neaktivan

Imam dva diska jedan je 24.4 GB a drugi 14 GB..Da grafikon je vrlo visok al ja ga ispraznim,imam uvjek prazno oko 5 GB i opet se napuni bez da sto skidam na comp. Koristim Windowse XP.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 0:19 (kreso25).
16 godina
neaktivan
 kreso25 kaže...

Imam dva diska jedan je 24.4 GB a drugi 14 GB..Da grafikon je vrlo visok al ja ga ispraznim,imam uvjek prazno oko 5 GB i opet se napuni bez da sto skidam na comp. Koristim Windowse XP.

Normalno je da se disk stalno puni. Najviše na to utječu točke vraćanja i razne "privremene" datoteke. Skini CCleaner i/ili Glary Utilities i počisti smeće.

BTW kada kažeš memorija, obično se misli na radnu memoriju (RAM). Kada govoriš o trajnoj memoriji onda reci tvrdi disk (HDD). Namigiva

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
16 godina
neaktivan
Problem sa memoriom

Ok hvala za sad probati ćemo tako pa javim rezultate.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne radi bas, počistio sam i bilo je ok neko vrijeme al opet nakon nekoliko videa ponovno se memorija puni.. Hm valjda treba svako malo čistitiNeodlučan..

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 12:50 (kreso25).
17 godina

ajde pukni screenshoot da vidimo koliko ti je velika particija C....tj kako ti je disk podijeljen...

najvjerojatnije ti je natrpan sa svim i svačimi onda normalno da se prostor na disku brzo smanjuje......

www.apriliabase.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice