Problem s LCD monitorom

poruka: 8
|
čitano: 3.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s LCD monitorom

Danas sam kupio novi LCD monitor. Naime kada sam ukpcao scart i dvi i kada sam upalio komp poceo je pistiti u razmacima od cca 5 sek. Jel je to mozda zbog graficke? Imam ati 9200. I monitor je samsung 23" tocnije 2333SW. No to nije kraj svih problema. Zatim pomislim da ipak prije instaliram driver. i idem ja vracat CRT monitor i kad odjedam put kada sam sve spojio isto kao i LCD pocne pistiti. Sad nemogu ni novi ni stari monitor korisiti. Sta da napravim?

AMD Phenom II X4 940 ASUS M3A79-T DELUXE CORSAIR HX Series CMPSU-1000HXEU 1000.0 GB SAMSUNG COOLERMASTER HAF 932 Logitech RTL Cordless MX Revolution Laser G11

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem s LCD monitorom

Sigurno monitor pisti ili pisti iz racunala? Mozda ti racunalo javlja kakvu gresku,imas li sliku na monitoru?

17 godina
neaktivan

pisti iz kompa. i nema slike na oba monitora. tak da ni stari nemogu vratit. o da i na starom koji je bio pisti. ja neznam sto bi to bilo. na oba nema slike i pisti iz kompa.. Mršti se

AMD Phenom II X4 940 ASUS M3A79-T DELUXE CORSAIR HX Series CMPSU-1000HXEU 1000.0 GB SAMSUNG COOLERMASTER HAF 932 Logitech RTL Cordless MX Revolution Laser G11
17 godina
neaktivan
Problem s LCD monitorom

Prvo što bi čovjek pomislio je da je grafička crkla. Prikljući samo jedan monitor(stari CRT) sa VGA, znači nikakav konventer ili sl. nego čisti VGA - onaj plavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Logaros kaže...

Prvo što bi čovjek pomislio je da je grafička crkla. Prikljući samo jedan monitor(stari CRT) sa VGA, znači nikakav konventer ili sl. nego čisti VGA - onaj plavi.

Jos da dodam da si mozda kod spajanja pomaknuo graficku ako nije bila dobro ucvrscena pa ti zato maticna javlja gresku.
Uglavnom ugasi komp,otvori kuciste i probaj graficku namjestiti ako se pomakla.
17 godina
neaktivan
Problem s LCD monitorom

ne ne nije graficka. lol skuzio sam da mi nije ram sijeo. Sramim se a sad je sve ok. hvlala vam na pomoci! Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s LCD monitorom

Imam problem sa LCD monitorom,kada palim komp nemam sliku uopšte na monitoru a sistem je podignut,kada ga restartujem slika mi se pojavi ali tako stalno,napominjem kada se pojavi sve radi dobro,samo prilikom startanja imam ovaj problem,sve je spojeno dobro,provjerio sam ,pa molio bih ako može mala pomoć oko mog problema,šta bi moglo da bude!?Hvala velika!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s LCD monitorom

Vidim da sam na pravom mjestu, imam Samsung SyncMaster 2043 NW ekran star oko 3 godine. Otkad smo stavili novu grafičku, imamo problema s paljenjem monitora...upali se , ali slike nema. Slika se pojavi u roku od 30 min  do 4 h kako kada...ekran crn, onda proradi odjednom i nema problema do kraja dana. Ideje su bile nema plina, istekao mu rok itd... H&T (Help and Thanks!)Osmijeh

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice