Problem s kompom

poruka: 18
|
čitano: 1.263
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Dobro večer svima znači imam problem s kompjuterom ili windovsima znaci svaki put kad upalim komp mis me zeza. 

idem ljevo desno s njim i odjednom mi ne da, da idem u tom smjeru di hocu tj. hocu rec da me to zivcira 

ne znam da li smijem stavit svoj link koji sam snimio? da vam bude jasnije šta me muči da mi možete pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s kompom

zašto nebi smio stavit? svašta

jesi probao očistiti miš, ispuhati kod lasera, možda ti neko smeće upalo unutra prilikom korištenja

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 0:15 (The Unforgiven).
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

ok evo link pa vidi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Probaj priključit drugi miš ako imaš, reinstaliraj softver za miša ako imaš (tipa Logitech setpoint driveri).

Jednom sam doživio da je miš bio svojeglav zbog neispravnog utora za ram (ni dan danas ne kužim kakve to ima veze ali kad je memorija bila ubačena u jedan slot miš je trzuckao a kursor je jednostavno divljao po ekranu).

Jel miš usb ili ps2? Ako je usb probaj ga priključit u drugi usb piključak.

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Znaci imam Roccat Kova + star je oko 3tj pokušo sam stavit u sve usb utore i opet isto ne znam da li je to zato što nemam orginal windowse ili je nešto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lacoste kaže...

Znaci imam Roccat Kova + star je oko 3tj pokušo sam stavit u sve usb utore i opet isto ne znam da li je to zato što nemam orginal windowse ili je nešto drugo?

Nema to veze jesu li ili ne Windowsi originalni.

Ako imaš instaliran dodatni softver obriši ga, restartaj računalo, pričekaj da se instaliraju generički driveri za miša i onda pogledaj da li se isto dešava.

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Ok idem probat 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s kompom

imam isti mis, samo makni drivere iskopcas ga ukopcas i pustis da skine drivere windows automatski

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

evo probo sam sve opcije što ste mi vi rekli i opet mi radi istu stvar šteka

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lacoste kaže...

evo probo sam sve opcije što ste mi vi rekli i opet mi radi istu stvar šteka

Jel imaš kakav drugi glodavac pri ruci pa da njega spojiš ili drugo računalo da na njega spojiš ovaj miš?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 0:37 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

da imam laptop na kojem sam probo taj miš prikljucit i radio je odlično bez štekanja a i imam drugi miš razer krait koji sam probo priključit na komp na kojem mi šteka roccat kova + i razer krait mi je radio normalno na tom kompu na kojem mi šteka roccat kova +

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 0:40 (Lacoste).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Da li ti ostali uređaji (ako ih imaš) koji su spojeni putem usb priključka rade normalno?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Ostali uređaji mi rade odlično probo sam stavit razer krait na komp na kojem mi šteka roccat kova + i radio je odlično

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Jel ti se to počelo dešavat odjednom ili?

Probaj micat miš po nekoj drugoj podlozi (stolu).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

da to mi se počelo samo odjednom dešavat, probo sam na stolu micat miš ista stvar i na podlozi drugoj sam probo ista stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Jesi probao štelat DPI postavke?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Da to sam probo štelat al mi je opet istu stvar radio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s kompom

Evo rješio sam problem tako da sam otiso u control panel/mouse/hardware/properties/driver/uninstall iskljucio komp stavio mis u drugi utor i sad radi bez stekanja

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice