Problem sa kompom

poruka: 11
|
čitano: 1.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Problem sa kompom

Pozdrav ekipi, pa pomagajte ako znate kako. Problem je sljedeći, skinuo sam nešto sa interneta nakon čega mi iskoči najprije Adaware koji kaže da sam pokupio nekog trojanca i nakon toga Nod32 koji kaže da sam pokupio neki virus koji ne može pobrisati. Minutu nakon toga iskoči prozor u kojem kaže Windows has detecred serious system error and wil restart. nakon nekoliko sekundi windowsi se restartaju i prilikom učitavanja biosa sve zamrzne, dakle učita koji je hard, pržilica itd... i tu stane. Znači u trenutku kad mogu pritisnuti Del(ili f2 za miju ploču), F8... on zamrzne i nemogu ni u bios. Napravio cam Clr cmos ali ne pomaže. Imate li kakvu ideju. Ploča  je Asrock A785GMG. Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problem sa kompom

Možeš li ući u Safe Mode? Ako možeš, isključi automatski restart prema ovim uputama.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
Problem sa kompom

Ako ikako mozes napravi reinstall windowsa jer  po meni tu nikakvi programi ni antivirusi ne pomazu!! Samo reinstall windowsa--....SRETNO!

0 0 hvala 0
15 godina
Ako može isključiti automatski restart, na konju smo. MBAM će ga sigurno ukloniti.
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina

Napravio bi ja reinstal windowsa ali moram ući u bios kako bi postavio da boota sa cd-a, a ne mogu jer kad pritisnem Del ništa se ne događa.

17 godina
neaktivan

Kod neki matičnih ne ide del nego neko drugo dugme, obično piše na početku pri podizanju sistema šta treba pritisnuti, ali izvinjavam se ako nije to u pitanju.

Možeš pokušati namjestiti opcije u antivirusu da se pokreće prvi, prije svih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2010 22:13 (Mad-Max-X).
15 godina
Da li možeš u toj jednoj minuti prije restarta isključiti automatski restart? Ili barem u Safe Modu?
17 godina

Dva puta se restartao, od tada zamrzne prilikom bootanja (više ne ulazi u windowse), ne mogu ni u bios ni u safe mode.

17 godina
neaktivan
Problem sa kompom

Svakako bi trebao naučiti kako da uđeš u bios, zatim instaliraš Windows ponovo.

0 0 hvala 0
17 godina

Ma znam kako ući u bios samo što ni jednu tipku nije prihvaćalo, evo uspio sam sad, nakon što sam izvukao napajanje iz utočnice , izvadio bateriju sa ploče i ostavio tako desetak minuta, vratio sve natrag i usppio sam ući u bios, dalje ću lako. Hvala svima, pozdrav

17 godina
neaktivan
Ubaci instalacijski cd windowsa, formatiraj C:\ (nadam se da nemas nista prevazno, za to UVIJEK drzi backup), instaliraj windowse nanovo... gotovo...

Najlaksi nacin... ima i puno tezih...
In Control
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice