Problem kod startup-a

poruka: 4
|
čitano: 1.286
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problem kod startup-a

Sažetak problema:

Kupio ja komponente za konfiguraciju:

procesor:AMD X4 A8 6600K

MBO:F2A88XM-D3H Gigabyte

RAM:4 gb 1600 Mhz

Napajanje:LC Power PSU- LC500H-12 500W 12cm

HDD:Seagate SATA3 500GB tvrdi disk 16MB Barracuda 7200 (ST500DM005)

Složim ja sav hardware,pospajam napajanje,hdd,cpu,te dođe trenutak kada trebam pokrenuti komp.E sada,kada stisnem gumb,sistem se ne podiže,tj. prvo mi MBO kaže "main BIOS is corrupted" te će ga on pokrenuti tako što će pokrenuti backup BIOS (dual Bios).On to napravi te se nadalje ništa ne događa.

CPU radi,hard također.Moje pitanje jest:U čemu je problem,jer ustvari imam 2 problema:MBO bios corrupted,ali on se kao popravi,i nakon toga kada bi to sve trebalo raditi,sustav se ne podiže...Jeli je to zbog napajanja,ili nešto ne valja sa matičnom ili nešto treće?

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Problem kod startup-a

a da uđeš u bios i podesiš što treba , odrediš odakle će dizat sistem, CD-DVD ili HDD ovisno gdje imaš system...pa kasnije vidimo što sa "corrupted BIOS"

12 godina
neaktivan
Re: Problem kod startup-a

Matična vidi problem i riješi ga(napravi reset BIOS-a),a kada treba ući u BIOS i pokrenuti sistem komp se samo "smiri" i monitor se ugasi.Kao da je slab da pokrene sustav.Zanima me dali to što ne može ući niti se pokrenuti ima veze sa napajanjem ili matičnom?

13 godina
Problem kod startup-a

I nije baš problem,ali da ne otvaram temu!

Kvaka je u tome sto Malwarebytes mi se ponasa kao startup iako je iskljucen u msconfig ili u svim stavkama koje CCleaner nudi pod startup.

Malko zivcira jer se zna desiti dam me u tjeku online igranja izbaci na desktop sa porukom da se updateao {#}.

Kako je moguce da se "provuce" kao startup,ako je iskljucen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice