Problem sa hard diskom

poruka: 2
|
čitano: 1.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa hard diskom

Posljednjih tjedan ili više dana imam problema sa hard diskom.Kada upalim računalo sve je normalno, ali nakon par sati(nekad i nakon par minuti) mi piše neš kao D:$ft(neznam što točno piše al sam siguran da je ovaj znak $) couldn't save your data, save your data on another disk.Tak neš piše, nemogu se toćno sijetit.A nekad, kao racimo danas, uopće mi se ne prikazuje D disk u My Computeru.Disk je star oko 3 godine i od Samsunga je (320gb).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem sa hard diskom
sackboy kaže...

Posljednjih tjedan ili više dana imam problema sa hard diskom.Kada upalim računalo sve je normalno, ali nakon par sati(nekad i nakon par minuti) mi piše neš kao D:$ft(neznam što točno piše al sam siguran da je ovaj znak $) couldn't save your data, save your data on another disk.Tak neš piše, nemogu se toćno sijetit.A nekad, kao racimo danas, uopće mi se ne prikazuje D disk u My Computeru.Disk je star oko 3 godine i od Samsunga je (320gb).

Kod hard siska ima problema u kabelu, da bi ste riješili problem, ugasi komp kod hard diska ištekaj pa uštekaj i trebalo bit sve OK. Ako kabel ima problema potrebno promjenit kabel novim. Ako to ne riješi vjerovatno hard disk ima bad sector pa bi bilo bolje da skeniraš sa HD tune ali sa sporim skenom. Ako javlja bad sector (boja crvena kocka) tad ti je  vrijeme da nabaviš drugi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice