Problem sa grafickom

poruka: 12
|
čitano: 1.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Problem sa grafickom
  • Ovako, kupio sam komp bez graficke, neko je vec sklonio pre toga, pa sam ja instalirao drajvere za graficku "palit gf8400gs(512mb)" na ddr2 maticnoj i ugasio komp i stavio graficku komp se upalio al je stojala teget boja ekrana, jel a cd nemam nit ga mogu ubacit je je kuciste neko modernije bez cd citaca, pa me zanima zasto mi tako teget, nisam briso drivere sa integrisane graficke samo sam instaliro one prvo pa ubacio graficku i starog kompa kom je crkla maticna, svjdno dal trebam deinstaliran driver pa onda da ubacim pa preko fleske mzd al nzm kako ako moze da se stavi da se fleska cita kao cd citac... il nes tako svjdno bio bih vam zahvalan na brzom odgovoru i kad stavim tu grafu ne cuje se "beep" 1 put nego 3-4 puta i onda kad maknem kabal stavim na integrisanu kaze mi kao sistem repair dodje?
  • ako je u progresnoj sekciji, sori, nemojte lockovati molim vas xD Hitnoooo :3

0 1 hvala 0
10 godina
Problem sa grafickom

ja sam ovo dvaput procitao i nemam pojma kaj te hiće  al kroz redove kuzim na problem drivera i grafe...pobrisi drivere sve sa DDU uninstallerom  dok je grafa ukopcana  i eventualno nadji neki od programa koji ti sam nadje drivere ako nemozes nikako drugacije i probaj opet.....šta je teget ja nemam pojma 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

ovaj nije iz poznatog svijeta,totalno nerazumljivo 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

Ovako, kupio sam novi komp, rekli su svasta u njemu a zajebali me skinuli mu i graficku i sve, eh ja sad krenuo da instaliram svoju grafu, prvo sam instaliro drivere na taj comp pa onda ubacio grafu u komp i sve je bilo teget, izvadio sam je i sad vas pitam mogu li kako preko fleske drivere stavit i mozel se sta pokvarit da ne zajebem stvar

0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafickom

Pokusaj prvo s ovime: Link

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Problem sa grafickom

te teget, te fleske

ajd ti najprije popuni rubriku moj pc ili bar navedi koje su komponente u igri

zatim korak po korak objasni što si napravio i probaj koristiti hrvatske izraze, ove staromađarske izostavi

također, nemoj zaboraviti ovaj dio kako su te zajebali, tek toliko da se malko sprdamo... jbga, nekako moraš platit upad na forum i besplatne savjete

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Problem sa grafickom

Teget

Boja stvorena da zagorčava život ljudima koji ne mogu da razlikuju tamnije boje - tek kad izađu na svetlo dana vide kako su loše pomešali u trenutku kada iskoče krvoločni lovci na greške u oblačenju.

Teget (katkada i tegetof), zatvorenoplava, tamnoplava boja, osobito za mornarske uniforme. Tako je nazvana po prezimenu austrijskog admirala Wilhelma von Tegetthoffa (1827-1871).

Fleška

Rec koja se kod nas pored vec definisanog znacenja koristi i za removable disc sa usb-om,iliti flash drive (ne razumem se bas u tehniku) koji ce jos malo pa potpuno da izbaci rezac iz upotrebe. Veliko je mucenje bilo ranije sa rezanjem cd-a i rw diskova iznova i iznova, a danas imamo fleske sa vecom memorijom od prvih hard diskova koje smo imali. Moze da bude i dodatak mantri mobilni pare ključevi cigare. Ja nigde ne idem bez fleske. Doduse, ne stavljam je, ko mnogi, na privezak od kljuceva, jer me nije strah da cu da izgubim kljuceve, vec nju.

eto. sad znamo o cemu se radi

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2017 23:21 (zeryx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: Problem sa grafickom
picajzla0707 kaže...

te teget, te fleske

ajd ti najprije popuni rubriku moj pc ili bar navedi koje su komponente u igri

zatim korak po korak objasni što si napravio i probaj koristiti hrvatske izraze, ove staromađarske izostavi

također, nemoj zaboraviti ovaj dio kako su te zajebali, tek toliko da se malko sprdamo... jbga, nekako moraš platit upad na forum i besplatne savjete

Ma suti neki dan sam se susreo s izrazom fleska, reko sta ti je to pa kaze fleska, usb stick klinci odomacili i preimenovali u fleska ili je ovdje nesto trece ali da, sve ispod 20 ljeta danas ima nove rijeci koje samo oni kuze a mi matori samo ih gledamo ko tuke i prevrcemo ocima.

:D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
Problem sa grafickom

tako je bilo i našim starcima, jbga

moje klinke me svako malo iznenade s takvim nekakvim pizdarijama

još valjda napravim neku glupu facu dok pokušavam skužiti što bi neka riječ mogla značiti, pa umiru od smijeha 

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Problem sa grafickom

Ovo trebaš biti jezikoslovac da bi shvatio sto je pjesnik htio kazati.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom
Molim vas ako ne znate o cemu se radi i kako to izvest zaobidjite nemojte dodavat suvisne komentare...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Problem sa grafickom

pozzzz gospodo imam jedan problem sa grafikom gforce 9500 gt 1gb 128 bit kad joj se da drajver upali se pc i blokira kad se pc restartuje onda ne dize sistem i izlazi blu screen moze li da mi neko pomogne hvala unapred

alsen
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice