Problem s grafičkom

poruka: 6
|
čitano: 801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Problem s grafičkom

Znači negdje prije 6-7 mjeseci sam kupio komp u futuri-it. I sad malo gledam po CPU-Z kad skužim da piše da imam amd radeon hd 7970(slika), a trebao bi imati R9 280X, otvorim AMD catalyst center i tamo mi piše da imam R9 200 seriju. Sad me zanima da li je CPU-Z u krivu i postoji li velika razlika između ti kartica ili su to iste kartice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Problem s grafičkom
The_K kaže...

Znači negdje prije 6-7 mjeseci sam kupio komp u futuri-it. I sad malo gledam po CPU-Z kad skužim da piše da imam amd radeon hd 7970(slika), a trebao bi imati R9 280X, otvorim AMD catalyst center i tamo mi piše da imam R9 200 seriju. Sad me zanima da li je CPU-Z u krivu i postoji li velika razlika između ti kartica ili su to iste kartice?

naguzili su te - uvalili ti staru grafu pod novu (inače se to zove rebranding)

15 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Nisu te naguzili. CPUZ često pogrešno čita informacije, ne samo o grafičkim karticama već i o drugim stvarima. Driver je ispravno prijavio sa čime barata. Ubuduće koristi GPUZ.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 11:01 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
Re: Problem s grafičkom
phoenix2003 kaže...

Nisu te naguzili. CPUZ često pogrešno čita informacije, ne samo o grafičkim karticama već i o drugim stvarima. Driver je ispravno prijavio sa čime barata. Ubuduće koristi GPUZ.

GPU-Z kaže da imam R9 200 seriju

12 godina
Problem s grafičkom

radi se o istoj grafi koju su najprije prodavali pod imenom hd 7970, a sad je prodaju pod r9 280x

dakle famozni rebranding ili u prijevodu prodavanje muda pod bubrege, e sad jesu li te naguzili ovisi o tome jesi li znao da je to rebrandirana grafa ili si mislio da je to nešto "novo i naprednije od starog, a nije

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

on detektira samo seriju i imaš tu grafu koju si kupio pogledaj na njoj što piše izvadi ju pa pogledaj... amd u catalystu piše serije ne točan model.

i jel ti radi sve prekrasno i glatko s njom? radi da, onda ne brini...

a cpuz deinstaliraj i baci u smeće ostatke njegovog smeća

Seriously?
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 19:21 (compov).
Moj PC  
0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice