Problem s grafičkom

poruka: 23
|
čitano: 3.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Imam problem s grafičkom , tj nisam siguran dali je 100% grafička .. uglavnom kod start buttona i cjela traka je u nekakvim kockicama , tj paralelnim linijama , i dok ulazim u neku igru također su po cjelom monitoru su te linije ... ali kod gašenja i podizanja windowsa nema tih linija ... Sumnjam da je u grafički problem , komp je star 2 godine , a graficka je HD4870 512 mb .
Molim pomoć :) 

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Moze mozda cak bit  i do monitora. Instaliraj sve najnovije drivere za graficku pa vidi. a ako nebude to ja tu nemogu pomoc.. ako nebudes dobio nikakve odgovore onda reinstaliraj windows

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Evo i primjer slike ako moze pomoci :
I kad gledam neki video na youtubeu sve je normalno , samo na desktopu i po ostalim trakama od windows aera su te linije. 

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 16:53 (Intel Core i7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

utipkaj 'aero' u run i zatim : 'find and fix transparency...' i to odvrti u slučaju

da možda neki service ili dio teme ne radi kako treba.

Instaliraj najnovije drivere za karticu, obriši stare sa driver sweeperom i počisti registry.

Istestiraj karticu pod furmarkom da utvrdiš da li baca artefakte.

Ako da, onda je na odlasku.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Naišao sam na dodatni problem , crasha se display driver i nezeli pokrenuti furmark !! Reinstalirat cu windowse...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Čemu odmah reinstall windowsa...

to je zadnja opcija ako ništa drugo ne upali.

Koliko vidim, ti nisi ništa ni pokušao napraviti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Instalirao sam drivere , pokusao aero fix ( nije pomoglo jer nije naslo nikakve probleme ) , pokusao sredit display driver ali opet nista ... Otvorio kuciste , izvadio graficku ispuhao pcie i vratio , ucvrstio sve ali nista i dalje ..

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 17:32 (Intel Core i7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

LJUDI TREBAM POMOC!!!!

imam novu graficku karticu ATI redeon 3450 HD..

instalirao sam sve softvere preko CD...

i sve prodje u redu stavi rezoluciju na 1440 puta 900...

ali u igri mi stalno svaki put samo izbaci crni prozor i tako stoji nema vise ni zvuka niceka...

bude sve crno.... 

nepojavi se nista nikakav error nema nniceg i nista nereaguje moram stalno nakon toga restart komp..

mozeli mi neko pomoci oko ovoga ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom
Pa probaj nove drivere i netframwork update koji su potrebni za grafičke. Ali tebi su problem driveri
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

netfream probo a druge drivere nisam....

sacu probati naci mada drivere imam na cd-u i 5 6 puta sam briso i instaliro opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom
Možda neke igrice nisu kompatibilne za tvoj sustav ili je greška na cd igrici. Nemoj odmah misliti da je do grafičke ili monitora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

igrica se instalir i crekujem udje u igricu i odma na pocetku bude sve crno i to u sve i jednoj igrici..kad sam imao staru graficku sve su mogle sad sa novom nece nista cim udjem i krene igrati pojavi se to crno i nista nece ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom
Probaj naći drivere za tvoju grafičku na stranici AMD.com pod modelom tvoje kartice ali pazi da li 64 bitni ilo 32 bitni driveri, pa probaj jer ovi sa cd su stari pa možda imaju problema pod win7.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Probaj na low postavke ili možda imaš sporiju karticu od prošle . Ili se grafička jako grije ili nisu driveri dobri. Provjeri kablove od displeja  malo ih prodrmaj,dotegni i kod grafičke spajanje na displaj probaj ponovo odpojiti i spojiti. Skini neki program kao Sandra i testiraj displai ili grafiku ili Everest. Probaj preko windows akcijskog centra za riješavanje problema za hardver pronalaženje i riješavanje problema. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 18:06 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

sve je spojeno i opet nece 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Koji Os imaš, probaj nekoliko puta instalat drivere ali ne sa cd nego skini ih preko neta. Ako su xp onda nije sjelo sve kako spada, a ako je Win 7 deinstaliraj grafičku pa pusti da ti Windowsi nađu drivere.

Pogledaj u device manageru dali ti je prepoznat displai i grafička. Ali mislim ako imaš integriranu i stavio si drugu grafičku moraš ugasiti integriranu grafičku i onda instalat ovu novu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 18:23 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problem s grafičkom
forzzuk kaže...

utipkaj 'aero' u run i zatim : 'find and fix transparency...' i to odvrti u slučaju

da možda neki service ili dio teme ne radi kako treba.

Instaliraj najnovije drivere za karticu, obriši stare sa driver sweeperom i počisti registry.

Istestiraj karticu pod furmarkom da utvrdiš da li baca artefakte.

Ako da, onda je na odlasku.

Je,stvarno si pametan.Jos se radi o HD 4870 koja se ionako grije ohohoh.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Splićo, nemoj mi pametovat, ne stoji ti.

Ima sam 4870, po tvom je čovijek nebih smio zavrtiti pod furmarkom?

Ne govorim o burn-in testu niti o benchmarkanju.

Niža rezolucija, bez dynamic backgrounda i ostalih postavki, čisto da utvrdi da li će mu bacati artefakte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

Niža rezolucija, bez dynamic backgrounda i ostalih postavki, čisto da utvrdi da li će mu bacati artefakte.

Ne vidim to navedeno u postu.Furmark je obicna glupost koja przi i zdrave kartice sa svojim dindama a ti mu ju preporucas,nisi mi bistar.To jest jesi,samo kao gusti sok.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Forzzuk ima pravo imao sam hd2600pro i rađen je fumark jer mi je grafa lagala display i crkla i zamijenio sa istom ali s vremenom se grijala samo zbog prašine i nakon dužeg vremena igranja,  a vrtila Far Cry igricu. Zamijenio sa Ati 4680 i ne igram teže igrice ali se grije i ako je prašina na njoj onda još više.

13 godina
neaktivan
PITBUL_XD kaže...

netfream probo a druge drivere nisam....

sacu probati naci mada drivere imam na cd-u i 5 6 puta sam briso i instaliro opet

To ti se događa jer instaliras staru verziju drivera.Skini nove!

Don Believe The Tyoe
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Prijatelji mozel mi ko pomoc imam graficku Nvidia GeForce Go 6600 sve je uredu dok ne instaliram driver,kada instaliram driver na ekranu se pojavljuju kockice i crte  i onda pocrni ekran......?????????  zna li iko sta joj je

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem s grafičkom

Ja ne bih rekao da je do graficke 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice