Problem s CD/DVD rom

poruka: 8
|
čitano: 4.594
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s CD/DVD rom

e ovako frendu je velik problem , ovako njemu je nestao CD/DVD rom iz my computera i kada ubaci cd il dvd nema ništa , a lampica mu svijetli zelena kada ubaci medij,al rekao mi je da je instalirao igru preko deamontoolsa montirao pa kaže da nije slučajno uklonio uređaj a evo screenshoot pa vidite molio bih da mi pomognete jel je hitno

http://img836.imageshack.us/f/61694048.png/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s CD/DVD rom

Prvo idi u Device Manager i pogledaj da nije DVD uređaj iskluljučen, ako je uključiga i dali možeš otvarat medije da ih ne montiraš, a prema ovoj slici ikone su na svojem mjestu, pa onda napiši novosti, ja sam imo sličnih problema sa svojom LG pržilicom, problem je bio softverski.

16 godina
neaktivan

Hvala ti , sve je sam rješio sada je sve OK

14 godina
neaktivan
Problem s CD/DVD rom

meni treba pomoc nece da mi otovri cd rom moze li mi netko pomoci ! molim vas 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlackPanther kaže...

Prvo idi u Device Manager i pogledaj da nije DVD uređaj iskluljučen, ako je uključiga i dali možeš otvarat medije da ih ne montiraš, a prema ovoj slici ikone su na svojem mjestu, pa onda napiši novosti, ja sam imo sličnih problema sa svojom LG pržilicom, problem je bio softverski.

Ja imam sličan problem sada ali u Dev Manageru ne mogu enejblati uređaj. Windows kaže da ne može iz nepoznatog razloga. Ne želim ponovo Windowse rušit... Hvala !

Trebao bi hitnu pomoć oko ovog problema.

14 godina
neaktivan

Rješio sam problem. Samo sam napravio System Repair do jučer i problem je nestao. Sumnjam na program ImgBurm ili Linux Mandriva. Hvala.

14 godina
neaktivan
Problem s CD/DVD rom

E ovako imam problem s cd-romom,kad udem na Računalo (mycomputers) tamo mi pisse samo "lokalni disk c" nema mi ono kad ubacim cd pa da ga ocita,nezz sta je to,pa ako neko ima rjesenje nek napise hitno je !!

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Problem s CD/DVD rom
robertcod4 kaže...

E ovako imam problem s cd-romom,kad udem na Računalo (mycomputers) tamo mi pisse samo "lokalni disk c" nema mi ono kad ubacim cd pa da ga ocita,nezz sta je to,pa ako neko ima rjesenje nek napise hitno je !!

Otvori konfi i pogledaj kabel za čitač ako nisu dobro spojeni pa onda treba ištekaj pa ponovno uštrekaj pa vidi jel se prepozna. . Uzrok može bit u samom  kabelu ako nije dobro spojen ili je smrdan pa trebalo stavit novi kabel.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice