Problem sa CD-rom Generic Volume

poruka: 7
|
čitano: 1.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Sin mi instalirao igricu Timeshock-Pinball-Fliper  sa Daemon tools..sada vise nemogu koristiti Cd-rom..kada otvorim my comp. pokazuje se ikonica od igrice na Cd rom..Svaki put kada zelim otvoriti Cd-rom pokrene se instalacija igrice..Kada otvorim My comp>Manager pokazuje Generic Volume sa 325 mb od igrice..Eject radi na Cd rom,i kad ubacim cd ne ocitava..koristim Windows xp-3 ..molim pomoc!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa CD-rom Generic Volume

-u disk manageru provjeri koje slovo je dodjeljno kojem disku... ako je isto slovo, promijeni.

btw, deamon je problematičan, koristi neki drugi virtualCD. (ImDisk.., free i čist od smeća, ne radi probleme).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan

Na Hard disc imam 4 particije..c,d,e,f, i ta problematicna i koja bi trebala biti g ...bio je prije cd rom na g i igrica na i particiji,,sada nema g vec pokazuje tu ikonicu od igrice na i ...i kada odem na Device Manager pod DVD/Cd rom drives pokazuje Generic Volume...

13 godina
neaktivan

Da ponovim da mi pokazuje na toj particiji  u Disc Menangmentu -Timeshock! (i) 325 mb CDFS

17 godina
joka1 kaže...

Na Hard disc imam 4 particije..c,d,e,f, i ta problematicna i koja bi trebala biti g ...bio je prije cd rom na g i igrica na i particiji,,sada nema g vec pokazuje tu ikonicu od igrice na i ...i kada odem na Device Manager pod DVD/Cd rom drives pokazuje Generic Volume...

-čitaj, napravi nešto od savjetovanog..

- stari CD i Deamonov virtualni CD moraju biti u disk manageru vidljivi (jednako kao i particije na HDDu). Svaki disk na svojem slovu, ako slova nema ili je isto, dodaj-promiejni. Ili deinstaliraj Deamon. ili... itd.

-teoretski, moguć je i kvar, provjeri u BIOSu ili bootaj neki CD da vidiš dali radi (dok nije u windowsima).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan

Instalirao sam ponovo Daemon tools i skinuo tu igricu sa DvD rom-a,sada mi pokazuje G particija..medjutim nema nigdje u biosu Przilice,,probao sam iskopcati przilicu pa restatirao kompjutor pa ponovo spojio,,nista.. driver je intaliran...ili je krepala przilica

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kada odem na Device Manager pise da radi ispravno..neznam sto dalje..instalirati przilicu u drugi kompjutor pa vidjeti..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice