Problem sa ATI OVERDRIVEOM

poruka: 5
|
čitano: 1.254
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

imam graficku sapphire 4670 1gb ddr3 crosfire i otkljuco sam taj overdrive  u i sad sa  ati tray tools ne mogu nac maksimalu nego mi stalno vraca taktove namjestene u overdriveu.Zanima me jel mozda zna netko kako da ga zakljucam ponovo???? Reinstaliranje drivera ne pomaze

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uninstall, i očisti sa driver cleanerom, te i ručno sve tragove od ati....čak i u system 32...nakon nove instalacije drivera sve bi trebalo biti po starom!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa u ccc imas ikonu na koju ga otkljucavas i zakljucavas, pa samo ga ponovo zakljucaj

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem sa ATI OVERDRIVEOM
Tudum kaže...

imam graficku sapphire 4670 1gb ddr3 crosfire i otkljuco sam taj overdrive  u i sad sa  ati tray tools ne mogu nac maksimalu nego mi stalno vraca taktove namjestene u overdriveu.Zanima me jel mozda zna netko kako da ga zakljucam ponovo???? Reinstaliranje drivera ne pomaze

ako nemozez zakljucat ponovo sa revouinstalerom obrisi i ponovo inst.....
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina

meni je isto tako bilo pa sam skinuo i instalirao nove drivere za atijeve kartice i ati overdrive je sad zakljucan

intel core 2 duo e 7300@2.66ghz,4 GB DDR 2 KINGMAX 800mhz ati radeon hd 4850 maticna p35
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice