Problem sa ATI HD5450 low profile

poruka: 9
|
čitano: 1.558
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

prije nekoliko dana mi je graficka izgorila u pcie slotu...kuciste je polozeno i glupo napravljeno,tako da sam grafiku dodirnuo poklopcem dok je komp radio,doslo je do spoja i izgorila je....na grafi je izgorio neki tranzistor pa sam je bacio...danas mi stigla nova grafa ATI HD5450 low profile...ja ubacim novu grafu u slot,skopcam sve kako treba i ukljucim komp. ,ventilatori se uključe,ali ne prestaju da rade i imam osjećaj da rade sve većom brzinom (slike na ekranu nema,ledica je žute boje)...zatim VGA kabal odkopčam sa nove grafe i prebacim na integrisanu grafu,nema promjene...tek kada sam izvukao novu grafu ,kuciste je normalno radilo na integrisanoj....sta bi tu mogao biti problem?? :S

napajanje je prilicno slabo (250W)....to moze biti problem?? radi se o polozenom kucistu http://uk.ts.fujitsu.com/rl/servicesupport/techsupport/professionalpc/ESPRIMO/E/EsprimoE5905.htm
-za ATI 5450HD  pise da trosi 19W
-ukoliko bude potrebno novo napajanje,gdje cu ga naci,jer ima neuobicajen oblik...mogu li kupiti napajanje za tower racunar??

Im MAD...madturk
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 23:06 (madturk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Čini mi se da ti je mbo krepala.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa ATI HD5450 low profile
kruskar kaže...

ona radi normalno kad izvadim ATI grafu...jel ti mislis da je dio maticne krepao???

Im MAD...madturk
14 godina
madturk kaže...
kruskar kaže...

ona radi normalno kad izvadim ATI grafu...jel ti mislis da je dio maticne krepao???

Pa mislim da je do matične tj. da joj je otišao PCIe ulaz.

13 godina
neaktivan

sta ti mislis mogu li ovu grafu ikako pogurati sa napajanjem od 250W i koliko utice napajanje na to ??

Im MAD...madturk
14 godina
madturk kaže...

sta ti mislis mogu li ovu grafu ikako pogurati sa napajanjem od 250W i koliko utice napajanje na to ??

Naravno da možeš,samo problem što grafa neradi ti nije napajanje nego matična.

15 godina

Napajanje bi trebalo drzat tu grafu jer ona jako malo trosi ! Nebi bilo lose provjerit tu novu grafu u drugom kompu da nije mozda u njoj problem!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

a kada je potrebno mjenjati napojnu,u kojim slučajevima??

Im MAD...madturk
15 godina

Pa neki uzroci su da ti se komp ne pali , da ti se restarta pod opterecenjem ... No prije kupnje novog napajanja treba se uvjerit da je problem zaista u njemu !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 22:15 (Haf932).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice