Problem sa Airflow Corsair

poruka: 8
|
čitano: 1.605
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz svima. Imam jedan problem. U kompu na ram memoriji imam Airflow corsair hladnjak, postao mi je bučan i onda sam ga maknuo. No kad sam ga maknuo komp se počeo svakih 10 min restartat i pokazivat BSOD, a kad sam spojio natrag sve normalno. Može mi netko objasnit u čemu je problem i kako ga rješit jer želim skinut hladnjake. Hvala svima unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

može cijela konfiguracija i neke slike toga?

Skini HWmonitor i pogledaj temperature pa postaj screenshot

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

CPU : Intel Core i5 2500K 
Memorija : Corsair 8,00 GB Dual-Channel DDR3
MBO : ASRock Z68 Extreme3 Gen3 
Hard : 1TB Caviar Black  
CD Rom : ASUS DRW-24B3ST 
Napajanje : Thermaltake Toughpower 850W 
Kuciste : HAF X 942 Nvidia Edition 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Problem sa Airflow Corsair
Nemas grafu. Zato ti se rusi sistem. Moguce je i da ti je RAM nabrijan na freaky taktove na kojima potrebuje aktivno hladjenje. Resetiraj BIOS na default. Ako ni to ne pomogne kupi si grafu.
14 godina
neaktivan

Ma nije ram clockan ništa. A onda je vjerojatno zbog grafičke. I još jedan problem imam cpufan1 mi je cijelo vrijeme na 2000 rpm i u idle-u probao sam snizit okretaje i preko programa i preko biosa i probao sam stavit u biosu na automatic mod ali ništa. Ima tko kakav savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ostavi ga da radi na toliko, procesor ti je mrvicu izvan zone komfora ako je ovo izmjereno bez nekog većeg opterećenja, NB isto tako.

Trebaju nam temperature kada je pod opterećenjem (occt/prime95/ibt)

I kako to da nemaš grafičku?

Tko ti je slagao konfiguraciju?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 12:28 (Immartu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Komp sam kupio od kolege s foruma i bila je grafička nutra ali 9600 gt pa sam ju izvadio van i sad ju prodajem i kupujem nešto jače. Ajde probat ću malo kasnije odvrtit ove testove pa stavim screenshot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Skini si bluescreenview ako nemaš windows debugger pa pogledaj te bsod-ove da vidiš što ih je uzrokovalo (ili postaj screenshot BSV-a). Ako se događa samo kada makneš hladnjak sa rama, onda se očito pločice pregrijavaju. što znači da je možebitno oc-an.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice