Printer s novim bojama ne printa

poruka: 9
|
čitano: 11.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Printer

Radi se o Epson Stylus sx125 kupio sam nove zamjenske boje, EPSON t1281,82,83,84. Znaci sve cetiri, i printer radi kao da printa ali printa prazan papir ??? nije mi jasno nove boje, sve uredno stavljeno, maknute sve folije zastite sve ta je moguce...dali treba nesto resetirati ili? hvala.

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Printer

Je li printer možda stajao dugo bez tinte? Ako jest, moguće je da su se ispisne glave začepile; možda pokretanje čišćenja glava iz drivera pomogne; ako ne, morat ćeš dati u servis ili pokušati sam očistiti glave. Naravno, moguće je i da je problem u elektronici printera, ali manje vjerojatno.

KaeR
15 godina
neaktivan

ma cim se potrosila cini mi se plava, iso sam kupio sve 4 nove, i ove stare pobacao.... pokrenuo sam Nozzle check, nista nije isprintao bijelo.. pokrenuo sam Head Cleaning nista opet isto vadio pa stavio boje i ope nista...sta servis?

17 godina

Mislim da imas neku caku sta trebas napravit da bi ti zamjenske tinte proradile. Proguglaj malo (moras pritiskat neke botune ili nesto)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Printer s novim bojama ne printa

ali nije ovo prvi put da su zamjenske boje unutra.... trazim po guglu svaki dan i sad trenutno ali nista pametno...

14 godina
odi na servis s njim ako je pod garancijom i nemoj im govorit da si stavljo zamjenske boje jer ce te lijepo odje*at. probaj na drugi ga pc ukljucit, skini najnovije drivere i istekaj ga istruje na sat. slican mi je bio problen sa sx405 u postavkama na kompu stajalo je brzo printanje pa je printo sve sivo.
Ne mogu se nis sjetit!!!
16 godina
neaktivan

Kad si montirao nove tinte, dali si skinuo na njima zaštitne ljepive trake koje su ti na doljnjoj strani tinte

15 godina

na dnu svake tinte imas onaj mali čip...skini ga s originalne tinte i zamijeni s cipom koji je na zamjenskoj tinti...tak sam i ja radio i tek onda je prihvatio tintu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve sta se moglo skinuo sam, a bacio sam te original xd

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice