Radi se o Epson Stylus sx125 kupio sam nove zamjenske boje, EPSON t1281,82,83,84. Znaci sve cetiri, i printer radi kao da printa ali printa prazan papir ??? nije mi jasno nove boje, sve uredno stavljeno, maknute sve folije zastite sve ta je moguce...dali treba nesto resetirati ili? hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li printer možda stajao dugo bez tinte? Ako jest, moguće je da su se ispisne glave začepile; možda pokretanje čišćenja glava iz drivera pomogne; ako ne, morat ćeš dati u servis ili pokušati sam očistiti glave. Naravno, moguće je i da je problem u elektronici printera, ali manje vjerojatno.
ma cim se potrosila cini mi se plava, iso sam kupio sve 4 nove, i ove stare pobacao.... pokrenuo sam Nozzle check, nista nije isprintao bijelo.. pokrenuo sam Head Cleaning nista opet isto vadio pa stavio boje i ope nista...sta servis?
Mislim da imas neku caku sta trebas napravit da bi ti zamjenske tinte proradile. Proguglaj malo (moras pritiskat neke botune ili nesto)
ali nije ovo prvi put da su zamjenske boje unutra.... trazim po guglu svaki dan i sad trenutno ali nista pametno...

Kad si montirao nove tinte, dali si skinuo na njima zaštitne ljepive trake koje su ti na doljnjoj strani tinte
na dnu svake tinte imas onaj mali čip...skini ga s originalne tinte i zamijeni s cipom koji je na zamjenskoj tinti...tak sam i ja radio i tek onda je prihvatio tintu
Sve sta se moglo skinuo sam, a bacio sam te original xd