Preminula grafička?

poruka: 20
|
čitano: 2.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Preminula grafička?

Pozdrav ekipa! Evo upravo se vratih od klijenta i ima sljedeći problem. Kad se računalo upali zapišti kratko i nastavi radit. Problem je što monitor izbacuje "No signal" poruku a ponekad ne izbacuje niše već je lampica sonako narandžasta kao da nema video.POST status ne prikazuje. Grafička je WinFast 7600 od 256 mb, matična je MSi K9N Ultra. Koliko se meni čini je grafička umrla ali volio bih čutio vaše mišljenje prije nego čovjek kupi novu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preminula grafička?
Tesko za reci dal je do grafe ili nije.mozda je prdnul hard.provjeri dal je sve dobro ukopcano i propusi ako ima prasine i pogledaj dal se vrti vent na grafi prilikom ukljucenja pa se onda javi sa vise informacija.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Preminula grafička?
jura kaže...
Tesko za reci dal je do grafe ili nije.mozda je prdnul hard.provjeri dal je sve dobro ukopcano i propusi ako ima prasine i pogledaj dal se vrti vent na grafi prilikom ukljucenja pa se onda javi sa vise informacija.

vent od grafe se vrti hard disk radi svi kablovi su na mjestu i fest uštekani,čovjek je rekao da je normalno radio i sutradan kad je upalio nije ništa htjelo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preminula grafička?

Nek proba sa drugim kabelom da to prvo eliminira. Ako nije kabel onda je graficka (i na njoj moze biti razlicitih kvarova).

0 0 hvala 0
15 godina
BlueMax kaže...

Nek proba sa drugim kabelom da to prvo eliminira. Ako nije kabel onda je graficka (i na njoj moze biti razlicitih kvarova).

promjenjena dva kabla i monitora

17 godina
neaktivan
Preminula grafička?
Ako mozda ima na maticnoj grafu pa nek isproba monitor prikopcat na grafu od maticne
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jura kaže...
Ako mozda ima na maticnoj grafu pa nek isproba monitor prikopcat na grafu od maticne

htjeo sam to probat ali ta matična nema

14 godina
neaktivan
Preminula grafička?

Nema onboard graficku. posudite neku graficku i isprobajte. Ako ne radi onda je vjerovatno do memorije pa napravite memtest.

0 0 hvala 0
15 godina
Preminula grafička?

Frendu je ima 2 dana riknula 7600gt i nema joj spasa,poslati cu ju u pecnicu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
18 godina
zoharbizo kaže...

Frendu je ima 2 dana riknula 7600gt i nema joj spasa,poslati cu ju u pecnicu.

krenuo pomor 7600GT

15 godina
Preminula grafička?

Izgleda da jest.Probao sam ju u svom kompu i nedaje znakove zivota.Hebiga,nije bila losa,moglo se zaigrati na njoj na 1280*1024.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 1 hvala 0
15 godina
BlueMax kaže...

Nema onboard graficku. posudite neku graficku i isprobajte. Ako ne radi onda je vjerovatno do memorije pa napravite memtest.

isprobana moja 4850 upravo...radi

14 godina
neaktivan
Preminula grafička?

imas tu na forumu i u zadnjem bug-u postupak popravka graficke u pecnici. isprobaj to ili graficku u kantu.

2 0 hvala 1
15 godina
BlueMax kaže...

imas tu na forumu i u zadnjem bug-u postupak popravka graficke u pecnici. isprobaj to ili graficku u kantu.

budem ju ispekao pa ćemo vidit

14 godina
neaktivan

meni je tako isto bilo na kompu. kad sam zamijenio maticnu sve je radilo :D

17 godina
odjavljen
Preminula grafička?

Sretno sa pecenjem.

Izgleda da joj vrijeme 'izljecilo' sve rane. Ako se ne varam ta graficka moze biti stara i 8 godina.

I moja 7800gt je zamjenjena ovih dana. Doduse, ona je radila prije zamjene, ali bilo vec vrijeme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dondo23 kaže...

meni je tako isto bilo na kompu. kad sam zamijenio maticnu sve je radilo :D

kupljena nova grafa i ubačena opet isto, vratim svoju neće sad ni ona... matična garant vrisnula...

14 godina
neaktivan
Preminula grafička?

Bas imas srece :(

Kad si vec otvorio svoje racunalo trebao si isprobati sumljivu graficku na svom racunalu. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Preminula grafička?

bas nema srece... ja se nadao da sam u krivu... al sve se to slozi...  bar ima dosta dobrih polovnih maticnih za kupit tu na forumu za jeftine novce... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dondo23 kaže...

bas nema srece... ja se nadao da sam u krivu... al sve se to slozi...  bar ima dosta dobrih polovnih maticnih za kupit tu na forumu za jeftine novce... 

ma nije meni matična nego mušteriji, našao sam skoro novu polovnu matinčnu sutra idemo ju testat jel radi ako radi kupujemo i slažemo nanovo... hvala svima na odgovorima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice