Pomoć oko izbora slušalica

poruka: 27
|
čitano: 3.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Vjerujem da je ovakva tema možda i bila, ali nadam se da ćete mi svejedno pomoći.

Htio bih se počastiti nekim jeftinijim slušalicama koje bi naručio s ebay-a. Ne igram previše igre, najviše slušam glazbu.

Vi ste bolji u ovom području tako da ako trebate kakve dodatne informacije recite :)

P.S. zašto mi je riječ slušalice tako glupa :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 17:50 (xDinichx).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pomoć oko izbora slušalica

Nekome je 10 kuna jeftino, nekome 500 kuna. Reci cifru koliko ti je jeftino.

16 godina
neaktivan

Stvarno neznam koja je realna cjena pošto nikada nisam kupovao... 500 kuna nebi definitvno dao za slušalice.

EDIT: Da napomenem da sam posjedovao Sennheiser HD 201 i mogu reći da sam bio zadovoljan tako da imate smjernice :) a ni cjena nije prevelika :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 17:54 (xDinichx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam ti sad za Božić dobio za 175kn iz algoritma i skroz su ok plus jos mikrofon uz njih!

Gamer and PC master 4EVER :=)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Zicka kaže...

Ja sam ti sad za Božić dobio za 175kn iz algoritma i skroz su ok plus jos mikrofon uz njih!

koje slusalice o.O

16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Stvarno neznam koja je realna cjena pošto nikada nisam kupovao... 500 kuna nebi definitvno dao za slušalice.

EDIT: Da napomenem da sam posjedovao Sennheiser HD 201 i mogu reći da sam bio zadovoljan tako da imate smjernice :) a ni cjena nije prevelika :D

ja bih ti preporucio slusalice Philips SHE9700, slusalice su odlicne, kolje su od AKG-ovih inear Sennheiserovih inear slusalica koje su i do nekoliko puta skuplje

16 godina
neaktivan

Probaj nači na ebayu sennheiserice hd 485 kod nas se tesko mogu nabavit a kostaju oko 650 kn znači na ebayu bi trebale bit dosta jeftinije

a na reviewima su dobile odlične ocjene

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
xDinichx kaže...

ja bih ti preporucio slusalice Philips SHE9700, slusalice su odlicne, kolje su od AKG-ovih inear Sennheiserovih inear slusalica koje su i do nekoliko puta skuplje

Jel' mi možeš dati neki link za te slušalice i da li to tipa oni mali čepići koji mi stalno iz ušiju ispadaju ili one velike :D

Magnum1654 kaže...

Probaj nači na ebayu sennheiserice hd 485 kod nas se tesko mogu nabavit a kostaju oko 650 kn znači na ebayu bi trebale bit dosta jeftinije

a na reviewima su dobile odlične ocjene

a to mi je ipak malo previše :/

16 godina
protjeran
xDinichx kaže...

Jel' mi možeš dati neki link za te slušalice i da li to tipa oni mali čepići koji mi stalno iz ušiju ispadaju ili one velike :D

Dodju ti 3 velicine gumica uz skoro sve in-ear, a tebi ispadaju iz usiju?

Ne vidim potrebu za mijenjanjem HD201 modela. 

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Dodju ti 3 velicine gumica uz skoro sve in-ear, a tebi ispadaju iz usiju?

Ne vidim potrebu za mijenjanjem HD201 modela.

Pa kažem da nikada takve nisam ni imao... uvijek bi mi ispadale iz ušilu ili bi me zbog nošenja počele uši boliti.

Vjeruj mi nebi ni ja mjenjao da netko (čitaj moj brat) nije sjeo na njih. Pa me zanima ako ima što bolje od HD201...

16 godina
neaktivan

ako misliš slušati glazbu onda ti više preporučam ove velike slušalice (od kojih imaš 2 vrste, 1. sjedaju na uho dok 2. idu oko uha)

osobno imam ove 1. koje koristim po doma (i koje se bolje i kvalitetnije čuju) a za po vani koristim in ear male sennheiserice znači koje idu u uho...

Sad je bitno to gdje ćeš ti slušat najviše glazbu jel to po vani (na putu u školu, posao) ili doma spojene na komp, pojačalo itd....

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

ako misliš slušati glazbu onda ti više preporučam ove velike slušalice (od kojih imaš 2 vrste, 1. sjedaju na uho dok 2. idu oko uha)

osobno imam ove 1. koje koristim po doma (i koje se bolje i kvalitetnije čuju) a za po vani koristim in ear male sennheiserice znači koje idu u uho...

Sad je bitno to gdje ćeš ti slušat najviše glazbu jel to po vani (na putu u školu, posao) ili doma spojene na komp, pojačalo itd....

doma... spojene na komp... ako mi za mobitel trebaju koristit ću one koje dobijem jer mi tada nije ni potrebno nešto extra...

16 godina
neaktivan

ako je tako onda ti najviše preporučam te velike slušalice, male in ear nemoj ni gledat jer zvuk jednostavno nije usporediv s velikima...

Pogledaj si AKG-ovu K seriju oni su nešto jeftiniji od sennheiser, pogledaj i Grado sluške, Audiotechnicu, Beyerdynamics, ove posljednje 3 mislim da nema baš u RH za nabavit al na ebayu bi trebalo ih bit s tim da ove posljednje mislim da su ipak preskupe al eto pogledaj...

Sennheiserice također gledaj al kad nađeš neke (to vrijedi za sve tvrtke) pogledaj nekoliko reviewa jer ćeš se iznenadit kakve ocjene dobivaju, a reklamiraju ih ko da su izašle iz raja...

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Imas Grado (njihov osnovni model, zaboravio sam tocno ime) za oko 460Kn, je li to previse?

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Imas Grado (njihov osnovni model, zaboravio sam tocno ime) za oko 460Kn, je li to previse?

nažalost je... ako ništa uzet ću opet HD 201 bar one nisu preskupe na ebayu :)

17 godina
neaktivan

Ako ebay nemoj se povesti cijenom jer ces kupiti macka u vreci.Trazi da pise genuine po mogucnosti iz uk neki retail seller.One kaj pise 20 dolara sa postarinom iz hong conga a sluske dodju realno kod ostalih 60-70 dolara zaobidji

Od marki kao sto ljudi rekli 

sen ,akg , shure ,grado , audiotehnica ,yuin  i slicno 

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Koliko je max. novaca s kojima raspolažeš za kupnju

Koliko se sjećam ove HD 201 su kod nas 200 kn bile, a koliko su na ebayu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

Ako ebay nemoj se povesti cijenom jer ces kupiti macka u vreci.Trazi da pise genuine po mogucnosti iz uk neki retail seller.One kaj pise 20 dolara sa postarinom iz hong conga a sluske dodju realno kod ostalih 60-70 dolara zaobidji

Od marki kao sto ljudi rekli

sen ,akg , shure ,grado , audiotehnica ,yuin   i slicno

jer čitam cijena je HD 201 ista kao i na ebayu - najjeftinije :/

edit: da bile su oko 200kn toliko bi recimo i sada izdvojio :(

a na ebayu su oko 30ak dolara...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 18:41 (xDinichx).
16 godina
neaktivan

da za 200 kn stvarno se ne mogu sjetit ni jednih koje bi bile značajno bolje

a gle ja bi ti preporučio ako slušaš glazbu često i ako ju voliš slušat i voliš kvalitetan sound, drugim riječima ako si audiofil,

da se malo strpiš i skupiš još novca i kupiš bolje sluške jer se razlika itekako osjeti...

A sad ako nemaš na čemu drugom slušat glazbu onda go for HD 201

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

da za 200 kn stvarno se ne mogu sjetit ni jednih koje bi bile značajno bolje

a gle ja bi ti preporučio ako slušaš glazbu često i ako ju voliš slušat i voliš kvalitetan sound, drugim riječima ako si audiofil,

da se malo strpiš i skupiš još novca i kupiš bolje sluške jer se razlika itekako osjeti...

A sad ako nemaš na čemu drugom slušat glazbu onda go for HD 201

{#}

ma te su mi bile i udobne i lijep zvuk (bar meni)... nisam neki ovisnik o glazbi da mi se mora čuti najbolje na svijetu, ali bi volio kada bi radilo kako spada :) tako da ću vjerojatno njih uzeti :D

17 godina
neaktivan

za 150 kn speedlink medusa nx, super su mi :) preporuka

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pozdrav! Molim pomoć pri izboru slušalica, suzio sam izbor na Sennheiser HD280 i Shure SRH440, a obje mogu dobiti za istu lovu Slusam više stilova, ali uglavnom klasicni rock, jazz i indie rock.

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2011 13:47 (dj_beni).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć oko izbora slušalica
dj_beni kaže...

Pozdrav! Molim pomoć pri izboru slušalica, suzio sam izbor na Sennheiser HD280 i Shure SRH440, a obje mogu dobiti za istu lovu Slusam više stilova, ali uglavnom klasicni rock, jazz i indie rock.

Moj glas ide Sennheiseru. Koju zvučnu imaš?

Glupost nikad ne dolazi u malom pakiranju. Stupidity never comes in small packages.
15 godina
neaktivan

obe su dobre, sennheiser malo preciznije

ali shure daju topliji puniji zvuk i te su moja preporuka za slusanje glazbe

ne shvacajte salu ozbiljno
16 godina
speedlink medusa 5.1 imas na njusci oko 300 kn odlicne sluse
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina
neaktivan

Razer Orca

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo da se i ja nadovežem. Što kažete na ove fake Sony EX700 za $3,99? Kliknite OVDJE i pročitajte feedback comments. Nije da ih preporučam jer ni ne znam kakve su. Sorry na ovom malom off-topic-u, ali ovo sam morao postati jer ne mogu vjerovati da su ljudi zadovoljni... e, sad, pitanje što traže. Možda im je zvuk i bolji od nekog standardnog škarta koji se prodaje. Što mislite?

A sad, da se zapravo nadovežem. Ja inače za slušanje glazbe koristim Samsung Pleomax (zaboravio sam model, a nisu sad kod mene) velike slušalice kupljene za 80 kn u Ve-milu. Meni su za slušanje glazbe super (dynamic stereo), imaju odličan raspon zvukova, bas je odličan; i uz sve to, lijepa pristupačna cijena.

Evo, ovakve su kao na slici.

Pleomax Pleomax
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 16:16 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice