Pokretanje Linuxa na ACER eMachines E725 - 432G25M

poruka: 9
|
čitano: 7.029
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Znaci tata je kupio ovaj laptop za frenda i sad je doslo na mene da instaliram drivere na to, ali ima slijedeci problem prilikom pokretanja, linux je navodno vec instalirani; dogadja se slijedece pise to continue type less /GPL i less /COPYRIGHT

kad napisem recimo jedno od toga pojavi se wall of text ali onda nemogu jos i drugo napisati.. Konkretno nemam hebenoga pojma kak da pokrenem opce! :D

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a ja iam problem da mi grafa ne uzima dodatnu memoriju i da mi nezeli xp instalirat...help US

btw, i ja sam imo taj problem

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: Pokretanje Linuxa na ACER eMachines E725 - 432
šiloman kaže...

btw, i ja sam imo taj problem

i kak si rijesio?

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan

problem je sto nisam,stavio sam windowse posto mi se nije dalo za****** s time

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

Znaci tata je kupio ovaj laptop za frenda i sad je doslo na mene da instaliram drivere na to, ali ima slijedeci problem prilikom pokretanja, linux je navodno vec instalirani; dogadja se slijedece pise to continue type less /GPL i less /COPYRIGHT

kad napisem recimo jedno od toga pojavi se wall of text ali onda nemogu jos i drugo napisati.. Konkretno nemam hebenoga pojma kak da pokrenem opce! :D

e jesi imao problema sa instalacijom wlan drivera. ja sam svasta probao.ajd pomozi. javlja mi ono standarno code 39

the PeRo
17 godina
neaktivan

Ništa od tog linux-a dečki... sa live cd-om particioniranje, a zatim instalacija windowsa...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Gle rješenje tvog problema je da odeš u bios postaviš da ti bude Sata native mode isključen i first boot device stavi na Cd rom, ubaciš win xp instalacijski cd i bog te veseli. više nećeš ni čut za Linux  Belji se

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

instaliraj sedmicu i nemaš nikakvih problema s driverima sve je spremno za rad bez greške...

antonio
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antonio17 kaže...

instaliraj sedmicu i nemaš nikakvih problema s driverima sve je spremno za rad bez greške...

također i meni sad radi sa windows 7....

the PeRo
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice