Podivljale Boje

poruka: 6
|
čitano: 1.865
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Podivljale Boje

E Book!! Iznenađen

Prvo Bih Htio Naglasiti Zašto sam otvorio ovu temu? Zato jer imam ozbiljan hardverski problem koji ne mogu sam

rješiti. Dopustite mi u par rečenica da ga opišem a ako mi netko od vaših dečki može pomoći neka mi svakako piše na

Ovu Temu:

Ovako Počima: Imam jedno računalo od mojeg prijatelja.  Stvar Počima čim upali na Kutji računalo slika je

prozirno žuta  zapravo slova se vide sve čak i windows normalno pokazuje ikone i  druge stvari ali je sve kroz to žuto

prozirno kao da gledam primjer neku stvar kroz nešto prozirno. Da Skratim Mislim da je netko mu pipao postavke

BIOSA i Flash u memorije gdje su sigurno izmjenjeni parametri boja.Jeli moguće Čak i način da su mu Spojeni Krivo kablovi

od grafičke na matičnu ploču i jeli potrebna druga grafička karta kako on kaže.  Riječ je o Asusovoj Grafičkoj Karti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Podivljale Boje

Prvo neka proba iskljuciti kabel iz graficke pa ponovo ukljuciti, vjerovatno se samo malo kabel pomjerio pa malo vise zute baca. Nadalje ako nije to, moz bit da mu je netko u postavkama monitora supao i namjernopovisio zutu boju, neka i to provjeri, ako nije sve to, onda neka proba svoju graficku ubaciti u drugo racunalo, ako i dalje bude zuto onda je do graficke, ako nije, znaci da je graficka OK. Onda bi mogao biti monitor, pa neka monitor prikljuci na drugo racunalo i provjeri.

Nadam se da sam bio jasan.

Edit: uf kako kasnim :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 10:53 (goodye).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Podivljale Boje

ja bih pokušao spojiti najprije drugi monitor, pa vidjeti što se onda događa, ako to ne pomogne, onda bih pokušao staviti durgu grafičku. najprije probaj zamijeniti monitore pa češ vidjeti što se događa. ako je neki stariji crt monitor možda je u kvaru.

edit: evo kolega gore me pretekao :-)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 10:54 (robisierra92).
16 godina
neaktivan

Monitor Sam Isprobao Kod Mene Radi Super jeli iko razmišljao o biosu i flasm memoriji  mislim o resetu posavki

boja u biosu i drgih stvari lik ima klinca koji voli rado eksperemintirati po računalu i zalazit u stvari u koje ne bih

trebao pipat. Pokušat ću Još uključit isključit kabel grafičke karte ako to ne pomogne nek si lik kupi drugu grafičku ili

ha cijeli kompjuter . Ili Nek se Pozdravi sa Starim Računalom.

Cool  DJ+

17 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

Monitor Sam Isprobao Kod Mene Radi Super jeli iko razmišljao o biosu i flasm memoriji  mislim o resetu posavki

boja u biosu i drgih stvari lik ima klinca koji voli rado eksperemintirati po računalu i zalazit u stvari u koje ne bih

trebao pipat. Pokušat ću Još uključit isključit kabel grafičke karte ako to ne pomogne nek si lik kupi drugu grafičku ili

ha cijeli kompjuter . Ili Nek se Pozdravi sa Starim Računalom.

Cool  DJ+

Ja prvi put cujem da se u BIOS-u moju stimati boje :zbunjen:

flash memorije? ne kuzim.

Ako hoces restart bios, onda izvadi bateriju na maticnoj na par minuta. Ali ne vjerujem da je to.

Kazem ti onako kako sam ti u prvom postu rekao probaj sve. ja mislim da je do kabela, ili kako je kolega rekao mozda se samo pin iskrivio na grafi, to se lako rijesava.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

slažem se ovo za bios, probaj zamijeniti grafičku karticu ako možeš, u taj kompjuter koji je neispravan staviti bilo kakvu drugu. jer, ovakvi problemi uvijek mirišu na neispravnu grafičku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice