Pitanje oko BOOTANJA i ventilatora?

poruka: 5
|
čitano: 2.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje znaci jedna prijateljica sto ju poznaju moji roditekji mi je daal da joj Stavim Windowse mislim ono srusim pa joj opet podignem posto je imala svega i svacega sto netreba... Pa sad imam jedno pitanje kada se pali komp i poslje ucitavanja BIOSA mi pise ovo na 1. sici i odna ja pritisnem F1 da mi nastavi dalje a kada idem F2 onda mi udje u BIOS opcije i imam ono standardno.. pa sad kad udjem u BIOS sequence na 2. slici mi se pokaze ovo...

Pa sad ja imam pitanje za vas dali se mora nakon svakog paljena kompa pritiskat F1 da bi nastavio dalje ili ne treba ja mislim da ne treba ali sam htjeo vas pitat da se bolje informiram. Windowsi su se stvarno dobro instalirali i komp radi ODLICNO...

-- I da neotvaram novu temu kada se instalira ili akda radi neke teze stvari JAKO mu se cuje ovaj njegov ventilator pa me pitala ta prijatejica dali da njega isprasim ii da se on promjeni jer bi dobio sta sa tim da se cuje manje a ne zelim ga pretjerano skidat da nebi kojim slucajem nesto zeznio...

e ovo mu se jako cuje kako zuji na 3. slici

U pitanju je Dell OptiPlex G280 series pise vam na prvoj slici
Inte Pentium 4 3,00 GHZ
300 GB HDD
1 GB RAM

1. slika 1. slika
2. slika 2. slika
e ovo se jako cuje.. Dali se to da ispuhat ili da ga promjenim... e ovo se jako cuje.. Dali se to da ispuhat ili da ga promjenim...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sve sam uspjeo sam sredit sto se tice BIOSA...

Samo me zanima sta da napravim sa ovim ventilatorom tj. hladnjakom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 0:28 (deklok).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pitanje oko BOOTANJA i ventilatora?
deklok kaže...

misliš usisavačem?

Najgora stvar kod cenzure je ***** ***** ********
16 godina
neaktivan
Re: Pitanje oko BOOTANJA i ventilatora?
The Unforgiven kaže...
deklok kaže...

misliš usisavačem?

Da ga probam usisat ili da promjenim samo taj ventilator... Ne znam kako mu prici sa usisavacem a kompresor nemam da ga ispirim? Jer bih dobio sta samo ako promjenim taj dio pa da se manje cuje?

Jer on kad se upali fino tiho radi ali cim pocnem neke programe internet i akd se ugriej malo odmah se jako cuje... A ako ga promjenim jer se nece to cut barem ne toliko?

17 godina
neaktivan

Pa uzmi skini ovu plastiku i ocisti ventilator, kad si vec skino, kapni kap-dve ulja da podmazes ventilator, jer vjerovatno nije vidio svjetlo dana otkad je stavljen i vrati to nazad i vidi rezultate...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice