Pećenje matične. zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.357
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pećenje matične.

Pozdrav. Isprike što otvaram novu temu u vezi moga problema, ali u niti jednoj ne mogu dobiti odgovor jer nitko nema takav problem  :S

Imam HP compq 6735s i ne radi mu maticna. Kada ukljucim punjac, ne upali se lampica da puni. Napon prolazi kroz taj konektor gdje se priljuci punjac (Provjerio sam instrumentom) ali baterija se ne puni i ne daje laptop znakove zivota.

Gledao sam malo teme u kojima su forumaši objasnili kako se pece maticna, ali ne znam da li se to odnosi i na moj kvar, da li je moguce da ce ona proraditi nakon pecenja, iako sada nedaje nikakve znakove zivota?

Ako to neće pomoći, zna li netko da li postoji rijesenje kojim ce se ta maticna popraviti. Nemam onaj fen sto grije na 200-500° ili slicne profesionalne stvari. Bio bihzahvalan onom tko mi pomogne.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pećenje matične.

gledaj to pecenje se radi kada nemas vise sta tj kad bi ju bacio u kantu i to ti jos ostane da vidis dal imas srece na kraju .. ako kuzis sta mislim 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pećenje matične.

Na tvom mjestu bi radije kupio ovu ploču

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Pećenje matične.
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice