PC problem

poruka: 5
|
čitano: 883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PC problem

pozz,

susjed mi je kupio novo racunalo, ja sam njemu instalirao windows 7,nakon nekoliko dana, windows mu nece da starta, nekad mu se pojavi BSOF, nekada mu se pc samo restara sam od sebe, onda sam instalirao win xp, i opet ista situacija, covjek je racunalo odnio u servis gdje ga je i kupio, oni rekli da su napravili samo neka se opet instalira OS, ja to napravija, instalira  win 7 i opet isto!!

imate kakvo rijesenje...?

hVALA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PC problem
sysdba kaže...

pozz,

susjed mi je kupio novo racunalo, ja sam njemu instalirao windows 7,nakon nekoliko dana, windows mu nece da starta, nekad mu se pojavi BSOF, nekada mu se pc samo restara sam od sebe, onda sam instalirao win xp, i opet ista situacija, covjek je racunalo odnio u servis gdje ga je i kupio, oni rekli da su napravili samo neka se opet instalira OS, ja to napravija, instalira   win 7 i opet isto!!

imate kakvo rijesenje...?

hVALA

a možeš li nam reći koja je konfiguracija u pitanju? znači, tek nakon nekoliko dana su počeli problemi s računalom? kada ga je odnio u servis što su rekli, zbog čega se javljao taj problem?

16 godina

e sad neznam koja je konfiguracija, stavit cu poslije!, kad je odnesen na servis , oni su samo napravili botun za paljenje racunala, misle kao da je do toga bija problem...!

16 godina
neaktivan
sysdba kaže...

e sad neznam koja je konfiguracija, stavit cu poslije!, kad je odnesen na servis , oni su samo napravili botun za paljenje racunala, misle kao da je do toga bija problem...!

e to mi nikako nije jasno, kako gumb za paljenje može raditi takve probleme.

ako već postoji neki servis koji je to "poravljao" onda je najjednostavniji način odnijeti natrag to računalo i reći da se kvar vratio. a ako se i zamijeni taj "botun", ne vidim zašto bi se zbog toga morali reinstalirati windowsi..hm..

mi sada tu možemo bubati napamet svašta, i nagađati  (znam sigurno da je problem u hardwareu), ali po meni je najjednostavnije uzeti pc pod ruku i u servis.

dapače, ako netko ima neko rješenje ovog problema i ja bih ga volio čuti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 18:33 (robisierra92).
16 godina

meni to isto nije jasno...inace bavi  se servisiranjem kompjutora, nikad nisam vidio tako nesto, ja sam odma pretpostavio da je problem u hard disku, ili maticnoj ploci, da su u kvaru...

opet mi nije jasno, ako je oc odnesen na popravak, da su oni zamjenili(popravili ) botun za paljenje racunala! reci cu susjedu da ga odnese opet na popravak..

ipak hvala na pomoci..!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice