E ovako.Kao prvo neznam dali je ovo najbolja tema za to al ok.Skidao sam neke programe,i bome kad sam skino ono pratim ja u NotPade-u upute za instalaciju i ja udjem na ikonu i izbaci mi oko trideset datoteka na radnu povrsinu i pise VIRUS!!!Ali ja mislim da to nije virus.Tacnije ovo mi je poremetilo sav PC sve programe igre itd je prebacio na Windows Media Player.Kada udjem na neki program ili Igru otvara mi Mediu Player.Ako se je to nekom desavalo ili zna rjesenje molio bi da mi odgovori.Nemojte bezveze slati linkove nekih programa za ciscenje il slicno jer ce mi odma prebaciti na Mediu Player.Rado bi vam posto slike al posto mi je i Paint Media Player tako da mogu koristiti samo Google Chrom.Ovo mi lici kao neki paravan preko mog sistema,sve mi je blokano.Unaprjed Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uđi u safe mode pritiskajuci f8 tijekom paljenja racunala.
Iz safe mode-a skeniraj (i ocisti) racunalo sa http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Malwarebytes-Anti-Malware.shtml
I stavi si neki antivirusni program, da do toga više ne dođe
ali evo skino sam ovaj program i odma mi ga je prebacilo kao Mediu player
EDIT:Imam Aviru AV...
Eh da zabb sam napomenuti da mi ponekad izbaciva ono Generic tako nest to mi je jaranu prije izbacivalo ali on je imo problema sa maticnom plocom
ali evo skino sam ovaj program i odma mi ga je prebacilo kao Mediu player
EDIT:Imam Aviru AV...
Jesili uopce procitao moj post?