Ostao DVD u kompu

poruka: 7
|
čitano: 1.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ostao DVD u kompu
Evo išao sam nešto pržit i kao i prošlih par mjeseci nakon što pritisnem tipku da mi se izbaci cd/dvd on ne izlazi i sad ne izlazi mi nikako i ja otvorim vidjet šta je i pukla mi je nit što spaja tipku i nešto u kompu i sad ne mogu izvadit dvd vani

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ostao DVD u kompu
1.Lovac kaže...
Evo išao sam nešto pržit i kao i prošlih par mjeseci nakon što pritisnem tipku da mi se izbaci cd/dvd on ne izlazi i sad ne izlazi mi nikako i ja otvorim vidjet šta je i pukla mi je nit što spaja tipku i nešto u kompu i sad ne mogu izvadit dvd vani

Pa imas onu malu rupu pored tipke, samo ubodi unutra sa spajalicom

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina

-s prednje strane bi trebala biti mala rupa za prisilno otvaranje, stisni čačkalicom ili nečim jačim i izvuci ladicu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
ihush kaže...

-s prednje strane bi trebala biti mala rupa za prisilno otvaranje, stisni čačkalicom ili nečim jačim i izvuci ladicu.

Evo pokušavam i ne ide pokušavam pritisnit i neku drugu tipku i ta isto ne ide

neznam što bi onda moglo bit

17 godina
moderator
1.Lovac kaže...
ihush kaže...

Evo pokušavam i ne ide pokušavam pritisnit i neku drugu tipku i ta isto ne ide

neznam što bi onda moglo bit

Cackalicu ili, preporucam, veliku izravnatu spajalicu, treba gurnuti dosta duboko i snazno, jer uredjaj pruza otpor. Ako ni uz primjenu sile ne ide, onda ti se medij valjda zaglavio unutra pa fizicki onemogucava otvaranje ladice. U tom slucaju nema druge nego da otvoris opticki uredjaj i sam izvadis medij.

17 godina
protjeran
Ostao DVD u kompu

Ma kaka vas je spopala ćaćkalica? pa to nestane jedva da stane onaj dio di je vrh! to se uzme šivaća igla i u bode a naj sigurnije je rastavit pržilicu i zamjenit remenje, remenje je izlgleda otišlo ili je iskoćilo iz ležišta ali naj sigurnije je promjeniti i biti će opet ko nova! isti problem sam i ja imo nedavno!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ostao DVD u kompu

proradilo je ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice