pozdrav...laptop mi je stao u prtljažniku od automobila i orosija se...da li mu se može nešto dogoditi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upalio sam ga i sve je uredu...moze li se neki problem javiti naknadno?
kad bi znao sta znaci orosio
jel to znaci izgulio
zgnjecio?
kad stoji na hladnome kad je bura pa se ovlaži
kad bi znao sta znaci orosio
jel to znaci izgulio
zgnjecio?
Ne, znači da je imao rose po sebi. Dakle bio vlažan, imao kapljice, navlažio se...
A gle, ako ga nisi palio dok je bio vlažan i ako se dobro osušio i sada radi - nebi trebalo biti neke velike trajne štete.
Samo nemoj to ponavljati.
ok...bio sam ga pokrenuo da vidim jel funkcjonira i odmah ga izgasija....sad se suši
pa da osusise i sve je OK
Nikad, ama baš nikad ne pali mokar uređaj.
Opasno po zdravlje uređaja, a nekad i po korisnika (recimo mokar fen za kosu).
Hej kako se dobijaju te zvijezdice
sto imas ispod slike?
a valjda ce sve bit u redu...da ga susim fenom?
a valjda ce sve bit u redu...da ga susim fenom?
Ma pobriši ga krpon, pa ga stavi na sunce sušit.
sad mi se doima dosta suh(stavia sam ga u sobu i upalia klimu na 30 stupnja
Kad sam slučajno prelio sok, isključio ga isti tren, iscijedio, pod fen i radi sad dobro (osim što se tipkovnica malo zaljepila, ništa strašno, samo što tipke malo škljocaju)
Dakle kad si siguran da je suh upali ga
Ma ništ ne brinite oko toga, ja svoj svaki tjedan perem u "veš mašini" :)
Kad sam slučajno prelio sok, isključio ga isti tren, iscijedio, pod fen i radi sad dobro (osim što se tipkovnica malo zaljepila, ništa strašno, samo što tipke malo škljocaju)
Dakle kad si siguran da je suh upali ga
Sok ili ledeni čaj? Pitam, neki to mješaju. Ja probo i bljak je (ta mješvina) hahahhahhaha. rotfl
ok...bio sam ga pokrenuo da vidim jel funkcjonira i odmah ga izgasija....sad se suši
Nisi ga ni trebao palit dok se ne osusi... Trebao si ga stavit doslovno na buru da se isusi prije paljenja...