Opticki pogon ne reagira

poruka: 5
|
čitano: 1.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Opticki pogon ne reagira

Imam opticki pogon da drugom komp mislim od asusa, neznam jel nemogu nac konfiguraciju od racunala, uglavnom problem je prilikom umetanja optickih diskova u citac

citac prilikom pritiska dugmeta za open ne reagira, i to najcesce odmah nakon ucitavanja mislim biosa, uvjek mi kada przim 2 dvd a uzastopno ovaj drugi 5_|383 pa poludim takodjer DL dvd ove mi ### pa opet poludim, takodjer da bi umetnuo dvd cesto moram da resetiram racunalo pritisnem dugme open i u roku od 3 s da stavim dvd jel se automatski zatvori citac

takodjer moj prijatelj ima slican problem

on ima opticki pogon

ASUS DRW-2014L1T ATA

te kad god stavi DVD DL citac naprosto poludi, jednostavno nemoze da ga ocita, nemoze da ga izbaci ni preko osa ni pritiskom dugmeta open vec mora nasilnim putem da izbaci DVD DL, najcesce predhodno opisanim slucajem kao kod mene, ugasit  recunalo, ... ili umetanjem cackalice u reset na citacu

takodjer DVD RW dvd ove citac mu ne zeli ocitat, sto je naprosto apsurdan problem

svi kablovi su ispravno podeseni, a citac mu ne radi normalno ni pod osom XP ni Vista

AATF DarkSons.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Opticki pogon ne reagira

Imam isti problem ASUS DRW-2014L1T ATA nece da ocita dl i rw dvd/ove s tim da ih je citao normalno nedavno i pod xp i vistom, medutim  sve druge obicno cita uredu i przi ,rijetko se desi da sta zabrlja sto nije neobicno,molim pomoc.Najnoviji firmware je iz 2 mjeseca pa s tim nema pomoci.Javlja se i problem da cijeli komp zabloka pogotovo ak udem na my comp a da ne kazem na desni klik na opticki pogon.Ne mogu izvadit dvd ne reagira i mogu ga samo izvadit ako iskljucim(nece ako restartiram) totalno komp te onda za ucitavanja biosa uprem pa onda hoce izaci inace nema sanse.MOLIM POMOC,unaprijed hvala.

16 godina
neaktivan
Opticki pogon ne reagira
bili kogo pomoga
AATF DarkSons.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Opticki pogon ne reagira

dali se moze izgubit garancija nakon sto se firmware promini u uredjaju

mislim flasha

AATF DarkSons.com 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.12.2008 14:56 (Cokaric).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Opticki pogon ne reagira

Stavite zadnji firmware za uređaj.Nema nikakve opasnosti.Garanciju ne bi ste trebali izgubiti.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice