NVIDIA GeForce 3D Vision- Ati HD6950

poruka: 17
|
čitano: 3.135
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

kratko i jasno pitanje, da li su navedene 3D naocale kompatibilne sa navedenom grafom, ili naocale su kompatibilne samo sa nvidia grafickim kartama.

I see noob people
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kratko i jasno, treba ti iskljucivo nvidia i barem GTX580, te 3D vision kompaktibilan monitor.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: NVIDIA GeForce 3D Vision- Ati HD6950
microman kaže...
kratko i jasno, treba ti iskljucivo nvidia i barem GTX580, te 3D vision kompaktibilan monitor.

GTX580? Al tebi nije Crysis 2 lijepo radio na GTX560Ti sa 3D visionom?

14 godina
neaktivan
microman kaže...

hvala na odgovoru, ali sam sam nasao, pa evo i za ostale...

http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html

kolega ima samsung 3d monitor koji je kompatibilan sa naoalama, al grafa mu 6950

I see noob people
17 godina
neaktivan
kao prvo dok sam ja imal 3D vision Crysis 2 je bio Dx9 only. takoder debelo manje zahtjevniji kako od BC2 tako i od Metro-a.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ako nemas nvidia grafu nemozes instalirati 3D vision drivere. ukratko taj kolega sat ima HD6950 nema sigurno 3D preko Nvidia 3D visiona. Koristio sam doticnu 3D tehnologiju pa dobro znam sta se moze a sta ne.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
microman kaže...
ako nemas nvidia grafu nemozes instalirati 3D vision drivere. ukratko taj kolega sat ima HD6950 nema sigurno 3D preko Nvidia 3D visiona. Koristio sam doticnu 3D tehnologiju pa dobro znam sta se moze a sta ne.

jarane nisam ni napisao da ima 3D, da ima nebi sigurno otvarao topika da pitam o kompatibilnosti.

ima monitor koji je kompatibilan sa naocalama

I see noob people
17 godina

pa što si ga onda spominjo uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ne razumijem sta vam nije jasno. covjek ima samsung monitor koji je kompatibalan sa 3d cvikama, ima nvidia naocale i grafu ati radeon hd 6950 i nije mogao podesiti da mu radi 3d jer nije znao da li su naocale i grafa kompatibilne... stvarno ne kontam sta tu ima da nije jasno. uostalom da ne polemisemo dalje, saznao sam sta me zanimalo...

I see noob people
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

tvoj prijatelj je bezveze dao 2500 kn za monitor i 1300 kn za 3d vision bez da je provjerio prije jel ce to sve radit? nije on normalan

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

tvoj prijatelj je bezveze dao 2500 kn za monitor i 1300 kn za 3d vision bez da je provjerio prije jel ce to sve radit? nije on normalan

a ti znas da je dao? nije ti palo na pamet da je dobio? kao sto i jeste...

I see noob people
17 godina

ma bas me briga jel kupio,dobio ili ukro ne zanima me. i da od kog se dobiva tako skupa oprema? da nisi mozda troll

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako mu monitor podržava 3D to znači da koristi 120 Hz refrash rate. To je super za igranje igara, pogotovo naslova na Quak 3 engine (kao CoD2, CoD4) jer daje veliku prednost naspram igrača s 60 Hz monitorima. Zaključak - barem ima nešto dobro što je uzeo 3D monitor.

Razer - Power of 7 - nagradna igra ->> http://www.razerzone.com/PowerOf7/C5KG - nagrada je Razer Tiamat 7.1 headset
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma bas me briga jel kupio,dobio ili ukro ne zanima me. i da od kog se dobiva tako skupa oprema? da nisi mozda troll

slusaj me balavdce mali, previse imam godina da bi se bakcao sa trolanjem, flejmanjem i slicnimglupostima vas djecice facebook i ostalih govana, u moje vrijeme se igrao lan u sobi nas 5, gori zemlja. i nismo znali za te gluposti trolanje i slicne nazive koje koristite.

kolega je u nekoj kompezaciji dobio taj monitor samsung i naocale.

samo sam pitao o kompatibilnosti, dobio sam odgovor. postedi me daljenjeg pametovanja i filozofiranje.

I see noob people
14 godina
Frozen Hell kaže...
mar123 kaže...

slusaj me balavdce mali, previse imam godina da bi se bakcao sa trolanjem, flejmanjem i slicnimglupostima vas djecice facebook i ostalih govana, u moje vrijeme se igrao lan u sobi nas 5, gori zemlja. i nismo znali za te gluposti trolanje i slicne nazive koje koristite.

kolega je u nekoj kompezaciji dobio taj monitor samsung i naocale.

samo sam pitao o kompatibilnosti, dobio sam odgovor. postedi me daljenjeg pametovanja i filozofiranje.

Da imas cak 25 godina,metuzalem.

17 godina

ti imas previse godina? pa ti uopce nemas pojma kolko ja godina imam i nije ti palo na pamet da sam stariji? necemo dalje u off topic. dobio si odgovor i tema moze pod lock.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ti imas previse godina? pa ti uopce nemas pojma kolko ja godina imam i nije ti palo na pamet da sam stariji? necemo dalje u off topic. dobio si odgovor i tema moze pod lock.

po tvojim postovima, max mozes imati 10god...

slazem se, tema neka ide pod lock, saznao sam sta me zanimalo...

I see noob people
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice