Nemam zvuka na kompu!

poruka: 9
|
čitano: 3.689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nemam zvuka na kompu!

Za početak vas pozdravljam jer je ovo moj prvi post na ovom forumu i unaprijed vam hvala za pomoć.

Ovakva je stvar: za sve drivere mi piše da su instalirani, zvučnici mi rade (a probal sam i slušalice) i svejedno ne mogu dobiti zvuk. Rušil sam Windowse jučer (ni prije nije bilo zvuka), tak da stvarno neznam di je problem.

Ajde molim vas pomozite mi, Zz!

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 12:04 (6BoosteR9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nemam zvuka na kompu!

Koji OS koristis??Također bi bilo lijepo da navedes konfiguraciju...Ali ti je najvjerovatnije problem u Driverima...

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis

0 0 hvala 0
17 godina
Nemam zvuka na kompu!

Start -> desni klik na My computer (ili computer ovisno o verziji windowsa)-> Device manager - Ima li zutih upitnika, ako ima koji su?

0 0 hvala 0
15 godina
Nemam zvuka na kompu!

Ovak, imam xp pro 2002 sp2 s tim da sam sad instaliral sp3 maloprije. Drivere sam od realteka instaliral i sve to. Tam u device manageru piše da su svi driveri tu (probal sam još prije sliku deti al neće), čak sam uspel snimiti neke drivere od realteka pa mi sad oče i u ono volume control il kak već, i u igrama mi se niš ne žali da nema zvuka (kaj je jučer bilo) al zvuka jednostavno nema. Slušalice i zvučnici niš ne veliju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 16:03 (6BoosteR9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nemam zvuka na kompu!

Hmmmm..Provjeri u HD audio decku jel ti zvuk na Mute mozda...

Ja sam toliko cool da ne trebam potpis
16 godina
neaktivan

provjeri si u control panel-sounds and audio devices da li je sve uključeno, npr kao ovdje na slikama

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 17:35 (robisierra92).
15 godina

Sve je tak. Jedino ovo di je tebi input i output meni je ac'97 audio controller.

16 godina
neaktivan

ok, to nema veze, to je od drivera do drivera. dakle tu ti je sve uključeno, glasnoća sistema pojačna, nigdje ne stoji mute, u device manageru nema žutih uskličnika..hm, jedino još da provjeriš u control panelu u realtekov izbornik, da tamo nešto nije isklučeno. drugo mi ništa te pada na pamet sada..jer ako je tako kako kažeš onda mora raditi.

jedino ako nije problem do hardwarea, do izlaza zvučne kartice. pretpostavljam da je integirrana na ploči.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 19:55 (robisierra92).
15 godina

Evo sad sam baš pogledal to, neke sam stavil ON ali niš. Ma valjda je neke s izlazima.  Zgleda bum moral zvučnu karticu neku kupiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice