Neidentificiran problem

poruka: 104
|
čitano: 11.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Neidentificiran problem
sudy_freak kaže...
mind_challenge kaže...

Sumnjam da ima veze s napajanjem, nebi smjelo biti povezano. Istina, ovo nije neko performance napajanje, nego kako mu i ime kaže uredsko i da zaletio si se kada si to kupio.

Grrrrr {#}

Neki drugi prijedlog? Driveri su novi, 11.5. Ne znam stvarno što bi moglo biti. Jedino, možda zbog CCC-a, ne znam gdje se podešavaju, tj. isključuju AA i Antistropic?
Probat' ću već nešto iskemijati.

Da, kao što je kolega dolje napisao povećana temperatura može biti zbog promjene cirkulacije zraka, ali utjecaja na performanse, pogotovo onog negativnog, nebi smjelo biti

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
14 godina
Neidentificiran problem

cod 2 fps ovisi i o serveru...jer vecina ima lock na 250 fpsova...a to za grijanje je zbog loseg kruzenja zraka...molim te postaj koju sliku da vidimo kako to izgleda...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 1
14 godina
mind_challenge kaže...

Da, kao što je kolega dolje napisao povećana temperatura može biti zbog promjene cirkulacije zraka, ali utjecaja na performanse, pogotovo onog negativnog, nebi smjelo biti

zoharbizo kaže...

cod 2 fps ovisi i o serveru...jer vecina ima lock na 250 fpsova...a to za grijanje je zbog loseg kruzenja zraka...molim te postaj koju sliku da vidimo kako to izgleda...

CoD2_MP fps na serverima na kojima sam prije igrao i na kojima igram, razlika je.

Kruženje zraka:

Naprijed: 120mm upuh

Iza: 2x 80 mm ispuh

Bočno na GPU: 1x 80 mm

Btw. što se temperatura tiče, sada mi je ovako. Brijem da su temperature jučer bile veće zbog temperature u sobi. Temperature mi nisu problem, nego što je s tim fps-om? {#}

** Live 4 Music **
14 godina
Neidentificiran problem

pogledaj konfu pod moj pc...ja na codu 2 imam max 150 fpsova i imam framedropove...proba sam sve..od configa do neznan cega...mislim da je to do 64bitnog sustava...al isto se ne zalim...samo mi reci jeli se stanje popravilo sa novim napajanjem u icemu drugome?

0 0 hvala 1
14 godina

Nevidim kako bi to boglo biti do napajanja. Ja imam u drugom kompu ono od 420 watta generičko napajanje od LC-a i HD 4850 na Intel dual coru i još clockan cpu i radi sve bez greške !! Tako  da neznam da je to do napajanja !

14 godina
Neidentificiran problem

prije ovoga napajanja ima je losije...i freeza mu se komp..sad mene zanima jel se to jos dogada?

0 0 hvala 1
14 godina
zoharbizo kaže...

pogledaj konfu pod moj pc...ja na codu 2 imam max 150 fpsova i imam framedropove...proba sam sve..od configa do neznan cega...mislim da je to do 64bitnog sustava...al isto se ne zalim...samo mi reci jeli se stanje popravilo sa novim napajanjem u icemu drugome?

Da, vidim. I prije sam imao x64 bitni i imao sam 333 lockano. Možda je do novih drivera {#} Kako se u CCC-u potpuno ugasi AA i antistropic?

itomic009 kaže...

Nevidim kako bi to boglo biti do napajanja. Ja imam u drugom kompu ono od 420 watta generičko napajanje od LC-a i HD 4850 na Intel dual coru i još clockan cpu i radi sve bez greške !! Tako  da neznam da je to do napajanja !

zoharbizo kaže...

prije ovoga napajanja ima je losije...i freeza mu se komp..sad mene zanima jel se to jos dogada?

Imao sam Čifuta 350W i da, jedno je sigurno, novo napajanje je ppopravilo ono freezanje. Nema toga više, mogu nesmetano igrati koliko me volja. Čifut mi se znao ugrijati, prilično i onda bi samo otkazao.
Sada toga nema.

** Live 4 Music **
14 godina
Neidentificiran problem

znaci bia san u pravu u vezi napajanja {#} sad cu ti postat sliku kako iskljucit aa i to sve u cc

1 0 hvala 0
14 godina
zoharbizo kaže...

znaci bia san u pravu u vezi napajanja {#} sad cu ti postat sliku kako iskljucit aa i to sve u cc

To se traži {#}.

Btw. hvala svima za savjete oko kupnje napajanja.

** Live 4 Music **
14 godina
Neidentificiran problem

znaci nesmi bit use aplication settings...nego moras svoje odabrat...ja san sebi podesia na max da je uvik...ti stavi na najmanje ove slidere i apply stisni doli u desnom kutu 

0 0 hvala 1
14 godina
zoharbizo kaže...

znaci nesmi bit use aplication settings...nego moras svoje odabrat...ja san sebi podesia na max da je uvik...ti stavi na najmanje ove slidere i apply stisni doli u desnom kutu 

To sam i napravio.
No, kod stare 8600GT-ice sam mogao puno bolje podešavati i potpuno isključiti taj vrag.

** Live 4 Music **
14 godina
Neidentificiran problem

onda iskljuci u igri...bas na off...kad drugacije ne ide...jesi stavlja nove drivere?otkad si minja psu?

0 0 hvala 0
14 godina

Jučer kupio novog LC-a.

Driveri su ovi

** Live 4 Music **
14 godina
Neidentificiran problem

jesi ih minja kad je dosa lc ili si i na njima ima 333fpsova...ja sam na 11.3 i nemam nikakvih problema...

0 0 hvala 0
14 godina

E, rušio sam sustav, i stavljao nove drivere. probat ću instalirati starije neke. pa ću vidjeti.

** Live 4 Music **
14 godina
Neidentificiran problem

e to ti je onda uzrok...nije napajanje {#} stavi 11.3...meni rade bolje od svih ostalih...sa 11.4 i 11.5 grafa mi ima ocjenu 6.3 a sa ovima 7.7

1 0 hvala 1
14 godina
Neidentificiran problem

Ja stvarno ne znam što je s mojim PC-om!

Driveri 11.3 updated, cfg podešen, sve kako sam prije podešavao.

Ima li neka opcija u ovom glupom CCC-u da isključim potpuno AA i anti-aliasing?

Do napajanja valjda nije, pomislio sam da je do napajanja zbog toga što možda ne isporučuje dosta struje na 6-pinskom utoru za grafičku?! {#}

Neke druge sugestije, ideje?

** Live 4 Music **
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Neidentificiran problem

hahaha do napajanja sigurno nije...jesi na 32 bitnom ili 64 bitnom sustavu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neidentificiran problem

Testiraj memoriju jer mislim da je jedna od pločica rekla bay bay

t.r.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zoharbizo kaže...

64-bitni.

T-Rad kaže...

Hmmm, nema zašto biti do RAM-a, no probat' ću s Memtestom.

** Live 4 Music **
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
zoharbizo kaže...

64-bitni.

T-Rad kaže...

Imao sam ja takav problem i sve izmjenjao i nakraju mi jedino ostao corsair ram al mislio ma nebi me on izdao i da na testu je pokazao karijes {#}

Tak da ako niš drugo barem testiraj pa da i to izbacimo iz jednadžbe.

t.r.
14 godina
sudy_freak kaže...
zoharbizo kaže...

64-bitni.

T-Rad kaže...

i prije si bia na 64 bitnom?ja sam prisa sa 32 bitnog na 64 bitni i mislim da ta razlika(smanjenje fpsova)ima nekakve veze sa adresiranjem memorije jer sam prije ima lock 250 uvik a sad nemam...i nez kako da ga dobijem

14 godina

To je nešto čudno {#}

I prije sam bio na 64-bitnom i imao čak ponekad 500 lock, a uglavnom 333lockano. Nemam pojma više što bi bilo GRRRRR {#}

** Live 4 Music **
15 godina
moderator

dal možeš poslikat svoje postavke u CCC? one pod 3D application settings...

nisam na windowsu pa ti nemogu reć napamet...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
14 godina
XXX-Man kaže...

dal možeš poslikat svoje postavke u CCC? one pod 3D application settings...

nisam na windowsu pa ti nemogu reć napamet...

Evo ih šefe!

EDIT:

Zadnje imam:

OpenGL Settings:

(Uključeno) Triple buffering

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 15:01 (sudy_freak).
15 godina
moderator
sudy_freak kaže...

Evo ih šefe!

EDIT:

Zadnje imam:

OpenGL Settings:

(Uključeno) Triple buffering

to bi trebalo bit sve ok...

jesi probao stavit use application settings pa isključit u igri?

stvarno je sve to čudno...

memtest si napravio?

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
14 godina
XXX-Man kaže...

to bi trebalo bit sve ok...

jesi probao stavit use application settings pa isključit u igri?

stvarno je sve to čudno...

memtest si napravio?

Jesam, isključeno mi bude sve u igri.

Nisam napravio jer nemam CD-ova doma, a imam kod frenda jedan svoj CD što sam njemu dao, pa ću uzeti. Ugl, kada odradim, javim. Mislim da nije do RAM-a, nema im što biti {#}

** Live 4 Music **
15 godina
moderator
sudy_freak kaže...

Jesam, isključeno mi bude sve u igri.

Nisam napravio jer nemam CD-ova doma, a imam kod frenda jedan svoj CD što sam njemu dao, pa ću uzeti. Ugl, kada odradim, javim. Mislim da nije do RAM-a, nema im što biti {#}

ma nikad se nezna, često je kriva neka glupost koje se nebi nikad sjetio...

stvarno mi je to sve čudno...

14 godina

Čudno bilo, čudno ostalo {#}

Ništa ne pomaže. Memtest kaže "0 pograšaka", isprobao s različitim RAM-ima, drivere mijenjao. Nemam pojma što je {#}

Ideje?

** Live 4 Music **
14 godina
Neidentificiran problem

danas sam memoriju premjestia u unganged mod...vise ne radi kao dual chanell...i znas sta...u codu imam 200fpsova minimum...bez configa...samo dx7 i aa off

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice