ovako...imam jedan problem sa modemom koji radi na brzini 31.2 kbps na dial-up vezi,a frendu mi je na toj istoj maticnoj koju mi je prodao radilo na 50.6 kbps.i prije mi je radilo na 31.2 kbps pa sam mislio da je do maticne,ali sad stvarno neznam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bilo tko?
PLEASE!!!! :(
To ti je do (ne)kvalitete telefonske linije.
To ti je do (ne)kvalitete telefonske linije.
a kako to promijeniti?
Netko stručan trebao bi vidjeti u kakvom stanju je telefonska parica. Jesi li u kući?
Da
Brzina od 31.2 kbps u 99% slučajeva znači da se na tvojoj liniji nalazi PCM uređaj.
To je uređaj koji jednu paricu dijeli na do 4 linije smanjujući joj pri tom frekventni opseg.
Inače, to je protuzakonito, ali HT je svejedno pribjegavao takvom rješenju.
Brzina od 31.2 kbps u 99% slučajeva znači da se na tvojoj liniji nalazi PCM uređaj.
To je uređaj koji jednu paricu dijeli na do 4 linije smanjujući joj pri tom frekventni opseg.
Inače, to je protuzakonito, ali HT je svejedno pribjegavao takvom rješenju.
a moze li se to ikako rijesiti i dali je jednostavno?
a moze li se to ikako rijesiti i dali je jednostavno?
Iako temeljem Zakona o telekomunikacijama i Pravilnika o osnovnim telekomunikacijskim uslugama imaš potpuno pravo zatražiti micanje tog uređaja, iskustvo govori da je to vrlo komplicirana i duga borba protiv administracije.
znaci nista od toga onda...svejedno ti hvala...
Valja imati na umu da eventualno uvođenje ADSL-a neće riješiti tvoje probleme i brzina će ti biti mizerna, pa pazi da se ne zezneš potpisivanjem ugovora, kao neki.