Miš Čudan Problem kod klikanja

poruka: 6
|
čitano: 2.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz svima

Ajd nek neko pomogne u vezi sa mišem Microsoft Mouse koji već koristim godinama prije tri dana su mi riknule baterije kupio duracell jer znam da su najbolje za miševe itd , e sad me zanima kad upalim PC miš mi slabo  reagira na otvaranje ikona kad dvokliknem na bilo koji ikonu istio se dešava na internetu ali bolje reagira klikanje na inernetu nego na radnoj površini i mapama u čemu se dešava problem jer ovo me irtitantno živcira imam xp pro sa sp 2 jbg za sp 3 nemam mjesta na hardu jer je hard malen i krcat sa raznim podacima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Miš Čudan Problem kod klikanja
Master Infirmiy kaže...

Pozz svima

Ajd nek neko pomogne u vezi sa mišem Microsoft Mouse koji već koristim godinama prije tri dana su mi riknule baterije kupio duracell jer znam da su najbolje za miševe itd , e sad me zanima kad upalim PC miš mi slabo  reagira na otvaranje ikona kad dvokliknem na bilo koji ikonu istio se dešava na internetu ali bolje reagira klikanje na inernetu nego na radnoj površini i mapama u čemu se dešava problem jer ovo me irtitantno živcira imam xp pro sa sp 2 jbg za sp 3 nemam mjesta na hardu jer je hard malen i krcat sa raznim podacima

Pa povećaj si brzinu u upravljačkoj ploči u postavkama za miš!.

Softwer
12 godina
neaktivan

Podesi sensitivity u mouse postavkama kao što ti je kolega rekao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Edit:Probat ću zamjenit baterije jer su ovima tek jučer primjetio izašao rok valjalosti 09.2011 pa mislim da je problem do prokletih baterija

jer su sigurno  se ispraznile ili su barem poluprazne

15 godina
neaktivan

Pozz ljudi iman problem kod klikanja...Na internetu mi klikne dvaput iako sam ja stiska samo jednom a u igrama ponekad ne reagira.

riječ je o desnom kliku. Dali je to problem miša ili softvera. A prilikom gašenja jedne stranice na internetu odmah izgasi sam i drugu kao da sam ja kliknio x na obe stranice.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
dotrajao mikroprekidač u mišu...ako koristiš lemilicu otvori miš i zamjeni taj prekidač ( nađeš u nekom starom mišu jednakog) ...ili premjesti sa srednjim prekiačem koji vjerovatno malo koristiš.....ukoliko ti kupovina novog nije opcija :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice