MBO Asus P8H61-M LX

poruka: 5
|
čitano: 1.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MBO Asus

Pozz forumašima imam jedan problem s navedenom maticnom!Sve je sastavljeno sve super radi sve na svom mijestu ali komp moram palit dva puta(Upalim ugasim pa opet upalim i onda radi).Pregledo sam power switch na maticnoj vise puta na mjestu je na kojem i treba biti..pa bih vas zamolio ako je neko imao ovakav problem ili mozda zna kako ga se rijesiti?

Lima
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MBO Asus P8H61-M LX

Pokušaj tako što ćeš zaobići power switch na način da otvoriš računar i šarafcigerom spoji kontakte i upali računar. Nakon toga vidi kako će se računar ponašati, hoće li upaliti od prve ili će ostati na istom. Napominjem te i da nadogradiš BIOS/UEFI zadnjom verzijom i pregledaj usput postavke u UEFI-ju koje se odnose na power.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: MBO Asus P8H61-M LX

ovo prvo sa sarafcigerom sam isprobao ista stvar...jedino mi preostaje jos apdejtat bios!Hvala

Lima
13 godina
neaktivan

Moze bit da si dobio neispravnu maticnu. Imo sam slican slucaj di mi se komp nije htio upalit i kak sam ga vozio do servisa malo se sprotreso i valjda se nastimalo sve na maticnoj i tamo je odma upalio iz prve. Nazalost, maticna je krepala mjesec dana kasnije :D

16 godina
neaktivan

super pa nemam granciju haha...ma nezz nema sta nisam isprobo al nema od toga nista...stavim ga u sleep mode stisnem tipku on se upali i to je to problem rijesen! {#} Hvala na pomoći!

Lima
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice