Pozdrav.......Kao što se iz priloženog vidi imam asusovu ploču M4A785TD-V EVO... Problem je u senzoru na matičnoj..prikazuje sve temperature osim temperature procesora. a procesor je Athlon II x4 630 2800 MHZ. Napominjem da su se temperature u početku vidjele a nakon
što sam promijenio opciju u biosu sa "AUTO" na "ALL CORES" to se desila.. Vratio sam na početno ali nema promjena...Inače temperatura proca u biosu je 43 a matične 34 cel. u idleu i sve radi besprijekorni...Imam Xigmatek Utgard kučište. ati 5770.. napajanje 750 w..itd...Da li se senzor pokvario ili je to sa biosom..a on je najnovija verzija. Znači na toj sam verziji prije očitavao temperature. Osim Everesta probao sam gomilu programa za očitavanje temperature i svi pokazuje sve osim proc temperature. Da li se to ikako može ispraviti softverski? ne smijem
otvarati kučište jer je komp kupljen nedavno...Čitao sam po stranim forumima za reset biosa. prilikom ulaska stisnem broj 4...ali ne kužim ništa se ne mijenja..Hvala unaprijed na savjetima....