Logitech miš MK252

poruka: 6
|
čitano: 1.066
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Logitech miš MK525 scroll problem

Ovako imam navedeni mis MK525.

Od danas mi se poceo desavat jedna cudna stvar, naime scroll kolutic ne radi i ne okrece se vise kako treba, odnosno kad radim krug prema nazad( prst povlacim prema sebi) kolutic normalno radi krug bez zapinjanja i iceg al onda na jednom odredjenom dijelu naidje na "otpor" i jednostavno moram jace stisnut i povuc prema sebi da predje taj otpor i onda opet nastavi se lijepo okretat dok ne stigne opet na taj dio kolutica.

Izprva sam mislio da je mozda usla kakva prljavstina i pokusao malo procackat koliko sam mogoa, ali ne. I dalje isto...zatim sam testirao malo taj kolutic, posto kolutic ima funkcionu da se moze stisnu ljevo desno i za nazad kao klik kad sam kolutic gurnuo vise u desnu stranu okretoa s ebez problema cijelu krug bez ikakvog otpora, al kad ga pustim normalno ili guram u ljevu i okrecem nalazi na taj otpor.

E sad stvar koja mene zanima je, ja bi taj mis rasklopio sav i dosao do kolutica da viidm o cemu se tocno radi zasto odjednom radi taj otpor i bas na tom odredjenom dijelu, samo gledao sam malo po netu nigdje nema rasklapanje za moj i ima li to cudo uopce kakve navoje vijke i to? Otvorio sam di idu baterije al sama plastika nigdje ikakvog vijka navoja iceg. Nebi zelio na silu pokusavat ga otvarat pa slomit kakvu plastiku ili nesto pa me zanima kako to cudo otvorit kako spada?

Slika je dole, isti ovakav imam navedeni cak i iste boje, znaci isti model ovog dole prikazanog na slici. Mis je dosta mali, al je stvarno dobar i sve, i nebi zelio mjenjat ga ili "bacat" ako je mozda neki minimalni kvarcic ili je nesto uslo u kotacic pa stvara otpor, zato ga zelim otvorit :)

Hvala na citanju.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 3:45 (TheDarkSide).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Logitech miš MK252

Nije minimalni kvar , dogadja se na svim " jeftinijim " misevima , jednostavno se izliže ono ležište osovine i onda osovina počne "plesati" po ležištu. Možda jedino da rastavis , ocistis sve oko scrolla , pa da podmazes malo ležište ( imam isti problem)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2014 3:54 (g3arv8).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Logitech miš MK252
g3arv8 kaže...

Nije minimalni kvar , dogadja se na svim " jeftinijim " misevima , jednostavno se izliže ono ležište osovine i onda osovina počne "plesati" po ležištu. Možda jedino da rastavis pa da podmazes malo ležište ( imam isti problem)

Otvorio bi ga i pogledao, al wtf kako otvorit to na normalan nacin a ne da silujem plastiku ili nesto?

14 godina
Logitech miš MK252

Uspio sam iskopati nesto :) koliko mi se cini izgled je jednak modelu m505 

, i šarafi se izgleda nalaze ispod padova :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Logitech miš MK252
g3arv8 kaže...

Uspio sam iskopati nesto :) koliko mi se cini izgled je jednak modelu m505 

, i šarafi se izgleda nalaze ispod padova :)

isto sam i ja nasao sad malo prije pa gledao, samo jao...padove skidat, a zaljepljeni su...to poslije vratit nikad nece bit isto..uf... sjecam se da mi sa na jednom prijasnjem odljepilo to dole, i kad sam vracao nikad isto nije bilo..al budem vidio...

14 godina
Logitech miš MK252

ma lagano se oni vrate , ako imas malo jakog ljepila kapnes na pad i mora drzati

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice