LG GT540 Optimus - problem s ekranom

poruka: 10
|
čitano: 2.606
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Pomozite sto prije

Pozz forumasi {#}.. HELP

Trebate da mi pomognete i to hitno...

Problem je u mobitelu LG GT540 Optimus  kojeg sam prije 10 dana uzeo u lokalnom mobitel shopu, ima garanciju ima sve, NOV.

Problem se javlja na display-u u donjem lijevom uglu, sve vise pocinje da izbija cudna svjetlost, sto mi nije jasno a vi cete "detectovati" problem to se nadam? {#}

A ta gresja kad igram igrice, ili punim bateriju povecava se, odnosno preplivljuje ekran.

TU SU SLIKE:

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 21:08 (Sipa555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomozite sto prije

Vraćaj nazad.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Pomozite sto prije

ekran je oštećen,nemože ništa drugo biti.Nema se on što vaditi,imaš garanciju i sve papire i on taj problem mora riješiti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Pomozite sto prije

Sukobi se sa mnom i kaze sve uredu to je tako, dodje mi da mu demoliram radnju, daj recite sta da radim morate mi pomoci {#}

15 godina
Sipa555 kaže...

Sukobi se sa mnom i kaze sve uredu to je tako, dodje mi da mu demoliram radnju, daj recite sta da radim morate mi pomoci {#}

nemaš se čega bojati,imaš garanciju i mora ti on to riješiti,što on točno kaže kad mu kažeš za taj problem? ja bi mu rekao odmah u lice da želim zamjenu ili popravak mobitela,treće opcije nema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
neaktivan

Reci mu da vas DVOJICA JESTE frendovi ali vasi Depovi nisu,tako da lipo reklamiraj mob i gotovo.

14 godina
protjeran

Prijatejlu ja smo i on sto se tice prijateljstva i svega maximalno 100% ovo ono..

Ali kad mu prilozim mobitel on ce na to, SLUSAJTE SAD:

Ma to je dobro bola, ma joj LG je takav, ma to LG nije nasao soluciju za to, Samsung jeste, ja mu kazem daj mi usporedi drugi, kaze on hocu, NIJE NIKAD, svi ostali rade kao sat, i moj isto radi perfektno sto se tice funkcija, ALI ON MI KAZE NE BUDI PEKA, ZABRINJAVAS ME ITD. YESTT DA MOBITEL RADI SAVRSENO, ALI TA SVJETLOST BACA STALNO, ISTO TAKO KADA PRITISNEM JAKO U PLASTIKU LCD-A SKACU BOJE ( TA CRNO ZUTA) PO EKRANU :(

16 godina
LG GT540 Optimus - problem s ekranom

uzmes ljepo starog sa sobom il susjeda nekog, koji je mrga i tak to, i pusti njega neka govori u tvoje ime da s mobitelom nije nesto u redu ovo ono. ak je takav mob od pocetka onda ti ga mora ili zamjenit ili vratit pare. ak nije ovlasteni serviser tog moba, nemoj mu davat da ga popravlja jer gubis garanciju s tim i mozes se hebat ak skuze too u sluzbenom servisu

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: LG GT540 Optimus - problem s ekranom

Ne znam kako to izvesti, sto zvuci ultra glupo, zivim sa majkom, to je sve sto ti imam reci {#}

DAJTE SMISLITE TAKTIKU DA ZNAM STA CU SUTRA RECI IPAK NIJE DUMMY PA DA GA OTVARA TAKO LAKO, IMA BRATA U MOB SHOPU KOJI IMA SVOJU RADNJU, A TAKODJE TAJ MOJ SERVISER ima radnju, ali zakljucao ju je i ne pojavljuje se vise tamo,

sad je stalno u brata, a brat mu je frki..{#}Samo brata pusti da prica i ja tu samo opet popusim foru...

Pomozite mi jaooooooooooo.. {#}{#}

14 godina
protjeran
Re: LG GT540 Optimus - problem s ekranom
Nocio kaže...

uzmes ljepo starog sa sobom il susjeda nekog, koji je mrga i tak to, i pusti njega neka govori u tvoje ime da s mobitelom nije nesto u redu ovo ono. ak je takav mob od pocetka onda ti ga mora ili zamjenit ili vratit pare. ak nije ovlasteni serviser tog moba, nemoj mu davat da ga popravlja jer gubis garanciju s tim i mozes se hebat ak skuze too u sluzbenom servisu

procitaj poruku pls

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice