Laptop, zujanje ekrana i power jack problem

poruka: 2
|
čitano: 2.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Laptop, zujanje ekrana i power jack problem

Pozz. Radi se o Toshiba Satellite L300-1F8 modelu.

Otisao mi je power jack konektor, gubi kontakt ako mrdam kabel od adaptera. Imam u planu potraziti i zamjeniti taj dio. Ali silom prilika sinoc sam preselio laptop na krevet i ugasio se jer je izgubio kontakt. Nakon toga lampica je normalno svijetlila kao da je spojen adapter, pa sam probao upaliti laptop. Poceo se paliti na 2 sekunde i ugasio. I tako jedno 10-ak puta dok nisam uspio upaliti. Sumnjam da je gubio kontakt, pa se to zato dogadalo ali nisam siguran.

Uglavnom to je manji neznatni problem jer sad normalno radi ako ne diram kabel.

Drugi vazniji problem koji me zanima je taj da se prilikom pokusaja paljenja zasvijetlio ekran(nesto slicno kao munja ali ne bas tako) u podrucju gornjeg desnog ugla. Pa me zanima jel ima tko iskustva s time jel se mogla ista ostetiti. I jos jedno pitanje, ekran zuji kad naslonim uho tik do njega. Jel to normalno? Ili je prouzrokovano ovim? Ima tko slicna iskustva?

Oprostite na zbrkanom i poduzem postu htio sam odmah razjasniti dogadaje i nastalu situaciju da ne moram objasnjavat kako zasto i kada. 

Eto pomozite ako znate. 

Hvala.

I jel ima u chipoteci ili negdje u osijeku ako netko zna taj power konektor sto se ubode na maticnu a u njega adapter. 

A konektor izgleda ovako http://www.greatshoppings.com/images/3ds/toshiba-satellite-dc-power-jack.jpg samo su malo drugaciji pinovi gdje se ubode na maticnu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2011 17:37 (Ivan_cno).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Laptop, zujanje ekrana i power jack problem

Rijesio sam problem, odnosno shvatio u cemu se radi. Punjac od laptopa ne valja. Moze lock.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice