Laptop, pregrijavanje

poruka: 5
|
čitano: 1.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Laptop, pregrijavanje

Pozdrav, imam laptop HP 620, u zadnjih par dana od kad sam mjenjao pastu na procesoru temperatura laptopa se penje i do 65 stupnjeva, i neke igre čak i sam laptop mi šteka.
Neznam jeli to možda krivo pasta nanesena ili što ?

2. problem je da kad upalim laptop, dodje ono do welcome... nakon welcome dodje crna pozadina tj. sve prazno samo crno sve, i tu stoji sigurno 2-3 minute i onda se polako učitava desktop

Može mi netko pomoći? 

Nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Laptop, pregrijavanje

- Ako je to 65*C pod opterećenjem, to je OK.

- Optereti laptop nečime (igra, youtube) na par min. i paralelno prati temp. s HW monitor, stavi sliku na forum.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Laptop, pregrijavanje
Valentin17 kaže...

- Ako je to 65*C pod opterećenjem, to je OK.

- Optereti laptop nečime (igra, youtube) na par min. i paralelno prati temp. s HW monitor, stavi sliku na forum.

http://prntscr.com/3nonoa

nekad dolazi do 65

a prije prije mi je bilo 35-40 nikiad nije dolazilo do 50 a kamoli do 60 -.-"

i šteka mi poonekad laptop tako da mi dodje da ga zakucam u zid,

deinstalirao bi windows pa opet instalirao ali moram drivere za laptop tražiti itd a to mi je najveći problem, a da nekom nosiš moraš platiti a jbg

Nikola
14 godina
Jole-Ri kaže...

deinstalirao bi windows pa opet instalirao ali moram drivere za laptop tražiti itd a to mi je najveći problem, a da nekom nosiš moraš platiti a jbg

Izvadi bateriju i napiši koji je model laptopa ( ili još bolje googlaj model + drivers + windows i ono 99 % da će ti iskočiti prvi link gdje su svi driveri ).

Također mislim da su temperature sasvim uredu.

Pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 15:21 (ContoNick).
13 godina
ContoNick kaže...
Jole-Ri kaže...

Izvadi bateriju i napiši koji je model laptopa ( ili još bolje googlaj model + drivers + windows i ono 99 % da će ti iskočiti prvi link gdje su svi driveri ).

Također mislim da su temperature sasvim uredu.

Pozdrav.

A zašto da izvadim bateriju ?

Nikola
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice