Kompjuter u sleepu

poruka: 6
|
čitano: 1.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kompjuter u sleepu

bok, imam jedan problem,nakon nekih 1 h ne koristenja kompjutora on ode u sleep i naravno ak ocu koristit ponovo probudi se na bilosta da stisnem na tipkovnici ili misu.

ali nekad ode u sleep i jednostavno ne reagira na nista,jedino sta mogu je napajanje na nulu i palit ga ponovo. neznam zasto se to dogadja, probao sam ostavit upaljenu igru,al svejedno je otisao u sleep i mogao sam ga vratit iz sleepa na bilokoju tipku,znaci nije do opterecenja...jel zna mozda itko zasto se to dogadja,nema nikakvog pravila nekad se dogodi nekad ne,bez obzira dali radi neki program u pozadini ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Kompjuter u sleepu

Probaj sa popravkom instalacije Windows-a, ako ne uspije možda bi reinstalacija dobro došla.
Naravno prije provjeri u Power Settings-u da nije uključen automatski sleep.
Otvori kućište očisti od prašine,...

SENAID
15 godina
Kompjuter u sleepu

nema ni trunke prasine,cistio sam nedavno,prozirna stranica pa i vidim da nema prasine,konfa na kojoj se to dogadja je pod Moj PC, mozda da je do windowsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
crack kaže...

nema ni trunke prasine,cistio sam nedavno,prozirna stranica pa i vidim da nema prasine,konfa na kojoj se to dogadja je pod Moj PC, mozda da je do windowsa.

A probaj sa repair-om, ako ne onda sa reinstalaciom, ako si pirat nemaš šta izgubit.{#}

SENAID
15 godina
Senaid_gates kaže...
crack kaže...

A probaj sa repair-om, ako ne onda sa reinstalaciom, ako si pirat nemaš šta izgubit.{#}

nisam ;D

15 godina
protjeran
crack kaže...
Senaid_gates kaže...
crack kaže...

nisam ;D

Nick ti nešto odksače od te tvrdnje{#}, bilo kako bilo, probaj.

SENAID
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice