Kompjuter se cesto ne pokrece?

poruka: 8
|
čitano: 1.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Računalo se cesto ne pokrece?

Imam jedan problem....
U Zadnje vrijeme kada palim računalo (pc) cuje se samo pistanje a na monitoru se ne pokaze bios, nevjerujem da je to virus ili neki spyware zato sto mi ne udje u bios

nego se samo cuje pistanje i nista i onda ga moram palit gasit ,resetirat gasit ga cijelog i onda nakon nekog vremena se pokrene, dali je to neki problem sa komponentama

i dali se moze pogorsati?
moje komponente:
PROCESSOR X2 Dual Core 2.44 GHz AMD ATHLON 4600+
ATI SAPHIRRE HD 3650 DDR2 512mb
HDD SATA 160GB
MOTHERBOARD GIGABYTE PRODUCT(neznam sada tocno koji ako je potrebno naci cu knjizicu od drivera) AMD SOCKET 2

Moram li nesto mjenjati ili je to samo prolazno trebas vas odgovor....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja mislim da je to samo prolazno, mozda radi proljeca

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
protjeran

Kakvo točno "pištanje"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

nađi priručnik od matične i usporedi pištanje sa vrstama koje su tamo navedene pa ćeš i utvrdit u kojoj komponenti je greška. jer ovo najviše podsjeća na hardverski failure... eventualno bi moglo bit da ti čak i napajanje ne daje dovoljno struje, ili pak da ti je baterija na matičnoj otišla

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Može biti da se je neki sklop na matičnoj pokvario. Pištanja obično indiciraju da nedostaje neka komponenta. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ako ti pišti neprestano kada ga upališ onda ti je najvjerojatnije do rama probaj keks po keks rama ako imaš više od 1 keksa i ako radi s 1 keksom a drugim ne onda je drugi keks dobio po tamburi!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa pošto ste svi pametni problem je bio do graficke kartice naime izgorili su kondenzatori zbog prasien u ventu koji nije mogao zbog prasine hladiti... sada sam na VGA prikljucku tj. integriranoj grafickoj kartici koju moje racunalo ima ugrađeno tako da dok ne kupim novu iako ne preporucam koristenje VGA integrirane grafike zbog lose slike i kvarenja vida... -.-'

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kompjuter se cesto ne pokrece?
Mato_Ivanovac kaže...

Ako ti pišti neprestano kada ga upališ onda ti je najvjerojatnije do rama probaj keks po keks rama ako imaš više od 1 keksa i ako radi s 1 keksom a drugim ne onda je drugi keks dobio po tamburi!

Ne ram je beeeeeeeeeep beeeeeeeeeep beeeeeeeeeeeep {restart] beeeeeeeeeeeep beeeeeeeeeeeeep beeeeeeeeeeep beeeeeeeeeep.....

to je za gigabyte maticne

http://www.omgpop.com/?r=dqxd
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice