Komp se neće bootat (ni s harda ni CD-a) ?

poruka: 36
|
čitano: 6.423
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Komp se neće bootat (ni s harda ni CD-a) ?

Ma pusti robi, nezna covjek sta prica, nego razmisljam si ja malo i mislim da nije mozda napajanje krivo...

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

A da ne govorim da je već  inapisao da je riješio problem i da je MB bila.

Modovi aj brzo Lock, inace ce se ovi do sutra prepucavat jel su kablovi ili mozda napajanje

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 16:44 (miki1981).
15 godina
neaktivan
RE: Komp se neće bootat (ni s harda ni CD-a) ?

A štaš.

15 godina
neaktivan
Komp se neće bootat

imam acer5100 neće se podići windovsi stalno se vraća na ponovo podizanje ,nudi safe mode ,,ali ni iz toga ne ide .prebacio sam usb cdrom kao 1bot device dobijem da se vindovsi copiraju otišao sam na formatiranje C: drive i sve nakon toga kod retartanja pojavi se plava podloga i o hardu ili mogučnosti virusa  i tako stoji i jedino ga mogu isključit na gumb.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Komp se neće bootat
nickfreek kaže...

imam acer5100 neće se podići windovsi stalno se vraća na ponovo podizanje ,nudi safe mode ,,ali ni iz toga ne ide .prebacio sam usb cdrom kao 1bot device dobijem da se vindovsi copiraju otišao sam na formatiranje C: drive i sve nakon toga kod retartanja pojavi se plava podloga i o hardu ili mogučnosti virusa  i tako stoji i jedino ga mogu isključit na gumb.

da ti možda ne fale sata driveri?

15 godina
neaktivan

ma imam samo me zanima jel mogu ući prije bootanja u provjeru diska

16 godina
neaktivan
nickfreek kaže...

ma imam samo me zanima jel mogu ući prije bootanja u provjeru diska

nisam baš razumio pitanje, na što točno misliš? misliš na chekdisk? gle, ako laptop ima sata hard disk, a windowsi u sebi nemaju sata drivere, pojave se simptomi kakve si naveo. a jedan od način da se to riješi je promijena iz sata u ide mod u biosu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 17:44 (robisierra92).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice