Prilikom startanja komp. izgasi se 2-3 puta zatim normalno proradi.
Da li je netko imao sličnih problema ?
Što bi to moglo biti?
Intel celeron 2.2GH služi za kućne potrebe nij za igranje.
Zahvaljujem unaprijed na pomoći.
Prilikom startanja komp. izgasi se 2-3 puta zatim normalno proradi.
Da li je netko imao sličnih problema ?
Što bi to moglo biti?
Intel celeron 2.2GH služi za kućne potrebe nij za igranje.
Zahvaljujem unaprijed na pomoći.
Zagasi ili resetira?? Moj se resetira jedno 1-3 puta i to samo kod prvog uključivanja ujutro, dok je hladan. Kasnije ga možeš resetirat 300 puta, bez problema. Mislim da je to do napajanja.
Napajanje!
zagasi
Zagasi ili resetira?? Moj se resetira jedno 1-3 puta i to samo kod prvog uključivanja ujutro, dok je hladan. Kasnije ga možeš resetirat 300 puta, bez problema. Mislim da je to do napajanja.
Posudi od nekog napajanje i zamjeni pa ćeš vidjeti, to ti je najjednostavnije za probat. Mene moje tako zeza već 4-5 mjeseci pa nikako da si kupim drugo. I vidi si one žice koje idu sa kućišta gdje se pali komp na matičnu, možda te tu zeza. Al svakako probaj zamjenit napajanje. Ako ti rikne ko zna što još može povući za sobom.......
Posudi od nekog napajanje i zamjeni pa ćeš vidjeti, to ti je najjednostavnije za probat. Mene moje tako zeza već 4-5 mjeseci pa nikako da si kupim drugo. I vidi si one žice koje idu sa kućišta gdje se pali komp na matičnu, možda te tu zeza. Al svakako probaj zamjenit napajanje. Ako ti rikne ko zna što još može povući za sobom.......
Ma nije bitno koje, samo je bitno da je ispravno. To ti je najjeftiniji način provjere, eliminiraš jednu po jednu komponentu pa ćeš vidjeti gdje zapinje.
Pozdrav
Inace ja mislim da nije baš svejedno koi ispravljač staviti. prije svega treba paziti da se ne stavi slabijega po Wataži od postoječeg već da bude malo jači i drugo da konektori za napajanje odgovaraju prema matničnoi ploči
To se podrazumjeva, neće valjda pokušat spojit punjač za akumulatore jer oba rade na 12 volta.....