Internet problem

poruka: 5
|
čitano: 947
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Internet problem

pozz, danas kad upalim pc primjetim da mi internet ne radi i skuzim da se lan kabel slucajno odstekao, uglavnom ja ga zastekam i opet ne radi, lampica na mreznoj kartici vise nije blinkala nego sada samo svjetli bez treptanja, a kad je radip internet je treptala, ugl probao sam se spojit na internet preko usb sticka i tamo uopce ne cita ruter. . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Internet problem
HolyPotato kaže...

pozz, danas kad upalim pc primjetim da mi internet ne radi i skuzim da se lan kabel slucajno odstekao, uglavnom ja ga zastekam i opet ne radi, lampica na mreznoj kartici vise nije blinkala nego sada samo svjetli bez treptanja, a kad je radip internet je treptala, ugl probao sam se spojit na internet preko usb sticka i tamo uopce ne cita ruter. . 

Prvo probaj resetirati router, ako to ne pomogne onda , otovori start pa upisi "CMD" i klikni enter, kada ti se otvori Command prompt upisi "ipconfig /renew" bez navodnika i klikni enter, onda upisi "ipconfig" i zaljepi ovdje sta ti je ispisalo.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
10 godina
Internet problem

Hvala ti care, radilo je ovo s cmdom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet problem

Zanimljivo, ja imam sličan problem od prije par sati.

Izgasio računalo i iz njega isčupao ethernet kabel, kad sam ponovo uključio računalo ethernet ne blinka nikako na matičnoj. Device manager kaže da "uređaj radi ispravno". 

Ako idem CMD pa ipconfig /release i /renew vrati mi "No operation can be performed on Ethernet while it has its media disconnected." Kabel je u redu. Najnoviji driveri su gore...

EDIT: Proradilo samo od sebe. Svašta. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2018 20:07 (MacTheBig).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Internet problem

Tocno se tako i meni lol neke vradzbine, uzvadim ethernet kabel i zastekam i ne blinka odjednom....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice