Instalacija windows xp?

poruka: 3
|
čitano: 1.419
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Instalacijski medij...
Pozdrav svima

Novi sam na forumu i imam problem s instalacijom windowsa xp home. Laptop je stari IBM Thinkpad R50e i na njemu se nalazi naljepnica s lozinkom. Nemam instalacijski cd jer nije došao uz laptop, na koji način mogu instalirati windows ali da iskoristim lozinku? Hvala unaprijed.:)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Re: Instalacijski medij...

imao sam takav i imao je skrivenu particiju na kojoj je bio xp image. kod bootanja se stišće f9 ili tako nešto i dalje te vodi čarobnjak NORTON ghost mislim :)  ako nije skini neku verziju xp home i probaj. ako prihvati ključ ideš dalje. ako ne,instaliraj s njegovim ključem ,pa onda sa key changer-om promjeni ključ. mislim da za ovu rabotu možeš čak nazvati microsoft pa pitati za savjet,jako su ljubazni. ali ako nemaš račun ne vrijedi ti baš puno original ključ. iz iskustva govorim :(

Članak 12. Ustava Republike Hrvatske: U Republici Hrvatskoj u službenoj je uporabi hrvatski jezik i latinično pismo.
16 godina
neaktivan
Re: Instalacijski medij...

neka skine OEM verziju XP home, jer ti Retail verzija neće prihvatiti taj ključ, ako opcija od kolege opcom neće raditi (u slučaju da si izbrisao sve sa diska)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice