HP punjac za laptop

poruka: 4
|
čitano: 2.629
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HP punjac za laptop

Postovanje.

Ovako imam jedan problem i trebao bih savjet. Danas mi je "dusu dao" punjac od laptopa. Samo ispusta nekakav krčkajući zvuk sto pretpostavljam da nije dobar  znak, te se laptop nece upaliti uopce dok je prikopcan na njega. E sada, moj cimer ima skoro identican laptop, to jest isti model samo sto je njegov opremljen s Athlon X2 procesorom, a moj sa Intel Core2Duo procesorom. Uzeo sam od njega punjač i prikljucio svoj laptop na njega i sve radi, ali štos je u tome što je njegov punjač od 65 W a moj od 90 W. Pa me sada zanima u cemu je caka? Jer po cijeni je ovaj od 65 W HP-ov punjac jeftiniji za 100 kuna. Pa me zanima dali mogu uzeti taj od 65 W ili je bolje da ostanem sa orginalnom snagom od 90 W? Unaprijed hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HP punjac za laptop

Ako si dobio s njim punjač od 90W drži se te snage.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HP punjac za laptop

Ako je originalni punjač bio 90 W, moraš kupiti punjač iste snage - 65 W punjač ne može isporučiti dovoljno snage i u dužem radu bi se pregrijao (osobito u slučaju rada i istovremenog punjenja baterije).

KaeR
17 godina
neaktivan
Re: HP punjac za laptop
Cazze kaže...

Postovanje.

Ovako imam jedan problem i trebao bih savjet. Danas mi je "dusu dao" punjac od laptopa. Samo ispusta nekakav krčkajući zvuk sto pretpostavljam da nije dobar  znak, te se laptop nece upaliti uopce dok je prikopcan na njega. E sada, moj cimer ima skoro identican laptop, to jest isti model samo sto je njegov opremljen s Athlon X2 procesorom, a moj sa Intel Core2Duo procesorom. Uzeo sam od njega punjač i prikljucio svoj laptop na njega i sve radi, ali štos je u tome što je njegov punjač od 65 W a moj od 90 W. Pa me sada zanima u cemu je caka? Jer po cijeni je ovaj od 65 W HP-ov punjac jeftiniji za 100 kuna. Pa me zanima dali mogu uzeti taj od 65 W ili je bolje da ostanem sa orginalnom snagom od 90 W? Unaprijed hvala na odgovoru.

caka je da tvoj laptop treba više struje

ako mu staviš 65W adapter bude ti pregorio samo adapter u najboljem slučaju, a u najgorem slučaju odu i baterija i MBO

svoj adapter možeš zamijeniti bilo kojim univerzialnim do 90W ili HP 90W adapterom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice