Frend mi ima HP ProBook 4710s kad ga upalim čuje se da ventilatori rade ali slike nema (nema ni mogućnosti ulaska u bios niti ništa, cijelo vrijeme crna slika), samo treperi caps lock i svijeti tipka power. Unaprijed Hvala...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko puta zatreperi Caps lock tipka?
15 puta 
Pretpostavljam da se radi o tri serije po 5 puta što bi značilo da ti je procesor riknuo, osim ako broj koji si napisao ima isto značenje kao i smiley...prvo probaj sa zamjenom memorije, a onda probaj zamjeniti procesor pa se javi sa rezultatima...
LP
Pretpostavljam da se radi o tri serije po 5 puta što bi značilo da ti je procesor riknuo, osim ako broj koji si napisao ima isto značenje kao i smiley...prvo probaj sa zamjenom memorije, a onda probaj zamjeniti procesor pa se javi sa rezultatima...
LP
Ne, radi se o 5 serija po tri puta, laptop je pod garancijom tak da ga ne smijem otvarati... Hvala ti puno, tak nekaj sam i pretpostavljal.
Imam problem sa navedenim laptopom.
Na pritisak tipke za paljenje,upali se i ugasi.
Caps lock ne blinka niti svijetli.
Dali je u pitanju matična ploča?
Imam problem sa navedenim laptopom.
Na pritisak tipke za paljenje,upali se i ugasi.
Caps lock ne blinka niti svijetli.
Dali je u pitanju matična ploča?
Nećak imao sličan problem. Odnio sam ga na servis i problem je bio sa loše zalemljenim konektorima memorijskih modula. Zalemili, očistili ga i promijenili paste za 250 kn.
Jučer sam ga uspio upaliti.
Držao sam Win+B i na 1s power tipku.
Upalio se,testirao sam memoriju.
Ugasio ga,ponovno upalio.
Dakle sve je radilo
Danas ga pokušam upaliti
Zavrti ventilatore na 2 sekunde i ugasi se.
Prilikom uključivanja punjača lampica kraj utora blinkne zelenim svjetlom.
Napominjem CAPS LOCK u niti jednom trenutnku nije svijetlio(tračak nade )