Evo vako imam veliki problem, juce sam cijeli da izgubio na to , radi se o dva diska sata i ata koji ne mogu da rade zajendo nikako.
Instalacija na ata disk nije uopste moguca (ne prikazuje mi nikako disk kad hocu instalirati).
Kada spojim oba diska na plocu nece uopste da boota, molim pomoc. pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Makni ovaj ATA disk, ATA je staro i sporo sučelje koji više nitko ne koristi, ostavi samo SATA, ako je potrebno ponovo instaliraj windowse.
Makni ovaj ATA disk, ATA je staro i sporo sučelje koji više nitko ne koristi, ostavi samo SATA, ako je potrebno ponovo instaliraj windowse.
ma znam , nisam nikad ni koristio nego sad mi iskrslo nesto , samo trenutno dok ne nabavim sata
Ajde dobro onda, da li si podesio taj ATA(IDE) disk kao master? Tko zna, možda je i neispravan.
Radi disk 100 % , ja ga provjerio na drugom racunaru, stavio sam jumpere na master i nista , opet samo zakljuca kad treba boot
to je i meni bilo tijekom ins da nema diska problem je bio pcb e sad ne mora biti da je to kod tebe slucaj ali..
a sta je taj pcb, nisam oko toga nikad cacko
to ti je ona plocica na disku mozda si je tijekom rukovanja ili nekako ostetio i et s****..ali ne mora biti da je do toga kazem samo da je kod mene to bilo e sad ako imas drugi pc probaj u njemu disk ako je i tao taj problem pcb je je sigurno..